35år på jorden

Födelsedag

Ja igår firades det födelsedag. Badade nöjt i den extra uppmärksamheten och kärleken jag fick. Dagen avslutades med en mysig kväll med bästa vännen. I allt som varit hade det här med att jag fyller år fallit bort en aning. Trots det och trots allt känslomässigt jobbigt som hänt blev det en fin dag till minnesbanken. Tack!

Födelsedag har varit en svår dag för mig. Under åren då jag mådde som sämst blev födelsedagen mest en jobbig påminnelse om livet jag missar. Att ännu ett år gått förlorat till kamp och ångest. Kände inte att det fanns så mycket att fira. Uppgivenheten omslöt mig, känslan av att jag aldrig skulle lyckas ta mig ur mörkret.

Nu firar jag livet. Att jag överlevde trots känslan av att inte orka. 

Jag firar alla framsteg. Alla utmaningar jag modigt ger mig in i trots känslan av att inte riktigt våga. Jag vänder mig om och ser hur långt jag faktiskt har gått även det här året som passerat. Mina små steg tar mig långt på min väg, för sanningen är att för mig är stegen egentligen väldigt stora. Det sker så stora förändringar inom mig att min upplevelse av livet ständigt förändras. Tack för att jag fått uppleva 35år som människa med allt vad det innebär!

❤️❤️❤️

Många tycker att det har varit ett riktigt skitår på grund av Corona som drog in. Men jag har inte påverkats så mycket av det i min vardag, valt att inte heller ta del av allt som förmedlats kring det i medier då jag vet att jag så lätt blir allt för påverkad av den rädsla och oro som sprids. 

För mig har det ärligt talat varit ett fantastiskt år!

En inre resa jag aldrig kunnat föreställa mig. Jag har en helt annan upplevelse av livet och mig själv idag jämfört med när jag fyllde 34. Jag har hittat hem i min tro. Jag har sett så mycket mer av mig själv och den jag i sanning är. Jag har en drivkraft framåt starkare än någonsin, en vilja att en gång för alla ta mig förbi det som begränsar mitt liv. Jag vill leva i friheten att vara precis som jag är. Jag vill hitta allt det jag bär på, allt det just jag har att ge till andra. Jag vill förstå vad det var jag kom till jorden för att göra.

❤️❤️❤️

Love it

Det finns två personer som varit en stor del i mitt liv sedan februari och som har gjort min resa möjlig. Jai och Samya. Hade inte Love it och deras onlinekurs dykt upp i mitt facebookflöde hade jag inte varit där jag är idag.

Ingen slump för jag tror inte på slumpen. Jag var i sökandet efter något som kunde hjälpa mig framåt, men jag visste inte exakt vad det var jag behövde.

I mitt första inlägg 2020, ☞Tankar inför ett nytt år, förmedlade jag ett något sämre mående, det hade varit en tung december för mig och jag hade fastnat lite i uppgivenheten igen. Men jag gav också mig själv ett nyårslöfte. Med steg in i det nya året hittade jag någonstans långt där inne en känsla av att vilja försöka mer igen, göra vad jag kan för att ta mig vidare.

”Om jag skulle skriva ner ett nyårslöfte så skulle det nog bli att fokusera på att verkligen bli min omtänksamma vän som vill mig väl i alla lägen.

Jag höll mitt nyårslöfte så gott jag kunde, tränade mycket på att vara snäll mot mig själv och jag kände att det skapade förändring i mitt mående. Men jag kände som sagt att jag behövde något mer.

Så plötsligt var den där, annonsen som drog min blick till sig. Som fick mig tillräckligt intresserad för att klicka och läsa vidare. Som fick mig att anmäla mig till den 21veckor långa onlinekursen. Som öppnade upp mina ögon för något större. Som gav mig den fina relationen till Jai och Samya. Som gav mig så mycket trygghet att jag klarade av att anmäla mig till Samyas Hyposyntesterapeututbildning. Som jag känner är precis det jag behöver, som får det omöjliga att kännas möjligt. Om jag någongång någonstans kan klara av att ta mig förbi de hinder jag byggt upp för mig själv så är det nu, med stöd från Samya och min underbara hyposyntesfamilj. Kärlek, gemenskap och trygghet så jag har en chans att våga möta alla mina rädslor. Jag vet inte exakt hur jag ska ta mig fram, men jag vet åt vilket håll jag vill. Och jag vet att utbildningen betyder typ allt för mig just nu.

Tack universum för den serveringen!

Tack för ännu ett år!

Dela gärna inlägget med dina vänner <3
Märkt , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *