iTeraCare -Energimedicin

iTeraCare – Uppgradera din kropp och ditt liv med energimedicin

Nu är den här! iTeraCare, en fantastisk, revolutionerande maskin som kombinerar kinesisk medicin med kvantfysik. En maskin jag haft i min ägo sedan september och numer ser som självklar i mitt liv!

Vad är energimedicin?

Energimedicin är ett samlingsbegrepp för läkande tekniker som behandlar nervsystemet, kroppen, det mentala, det känslomässiga och själen för att skapa balans och läkning. Så att du kan hitta hem till dig själv och må bra – på riktigt.

iTeraCare kombinerar 4000-årig kunskap med modern vetenskap

Alla celler i kroppen har frekvenser som kan mätas i hertz. Denna maskin skapar Teraherts-frekvenser – samma frekvens som fungerande hälsosamma celler har. Detta gör att dessa frekvenser har väldigt positiva effekter på människans kropp. Terahertzfältet utforskas och används inom alla möjliga områden som exempelvis läkemedelsindustrin, röntgen, mobiltelefoni- och dataindustri och många flera. Det finns mycket vetenskaplig dokumentation som visar att friska celler blir mer energiska och inaktiva celler (zombieceller – separat inriktning inom forskningen som kallas senolytika) skickas ut ur kroppen. När zombieceller elimineras, blodcirkulationen, lymfbanorna och nerverna stimuleras och livskraftiga celler blir mer aktiva sker en enorm självläkning i kroppen. Därav dessa helt otroliga användarberättelser från runt om i världen. Tack vare sina snabba och helt otroliga resultat så kallas den i USA för ”The Magic Wand”. Det handlar verkligen om att vi nu kan uppgradera både vår kropp och våra liv. iTeraCare hjälper kroppen att skapa optimal cell-hälsa med hjälp av uråldrig kinesisk medicinsk kunskap och modern vetenskap. Naturligtvis fungerar den lika väl på djur och växter som på människor.

OBS – Produkten är inte avsedd att diagnostisera, behandla eller bota något. Den är avsedd för att stödja kroppens egna självreglerande, helande förmåga (se mer om TCM nedan).

Den första generationen iTeracare kostade hela 400 000 USD / apparat. Idag kan du köpa den fjärde generationen som är en iTeraCare Classic för endast 499 USD. 

Traditionell Kinesisk Medicin (TCM)

Traditionell Kinesisk Medicin är en av världens mest omfattande läkekonster. Den har utvecklats oavbrutet under 4000 år där varje generation läkare bidragit med kunskap till den enorma visdomsbanken. TCM inriktar sig i stället på kroppens specifika reaktioner på sjukdomsalstrande faktorer, och terapin strävar efter att korrigera rubbningar. Behandlingen förlitar sig till kroppens självreglerande förmåga och fokuserar på bibehållandet av hälsa.

Kvantfysikens värld är fantastisk!

Våra kroppar är uppbyggda av biljoner mikroskopiska celler, och i cellernas innersta värld gäller kvantfysikens lagar. Kvantfysiken kan förklara hur fåglarna hittar hem över tusentals kilometer och hur fotosyntesen, som är grunden för allt liv på jorden, skapar den process som ger en maskros kraften att spränga genom asfalten. Kvantfysiken är också nyckeln till att förstå den genetik och biokemi som till slut förklarar hur vår kropp och vårt medvetande fungerar och kan påverkas.

iTeraCare är helt unik!

Den är patenterad, säkerhetstestad, det finns 62 kliniska studier gjorda på den och det är den enda energimedicin-apparatur som använder Teraherts teknik i kombination med optisk kvarts, ljusterapi (blått ljus), skalärvågor (kvantfysik) och värme!

Använd iTeraCare på dig själv och vattnet du dricker

Utöver att du kan blåsa direkt på kroppen för att stärka kroppens egna förmåga till balans, så använder du även din iTeraCare för att behandla ditt vatten. Att dricka Terahertz-vatten hjälper till att förbättra människans cellaktivitet, minska blodviskositet, ta bort avfall och gifter, reparera varje cell och göra den friskare och piggare.

Vad iTeraCare gjort för mig

Denna unika maskin, Healingstaven som jag kallar den, hjälper mig varje dag! Störst skillnad för mig just nu är nog i det mentala/känslomässiga, den hjälper mig slappna av och släppa allt som drar runt i mig. Jag är en person som lätt förlorar mig i oro och upplever en inre stress som kan göra det svårt att slappna av. Min bästa stund på dagen är när jag sätter mig och mediterar med staven riktad mot pannan, det tar inte många sekunder så känner jag mig helt lugn! Den hjälper mig alltså snabbt ner i den sköna meditativa känslan där rädslan försvinner, en tacksam stund som ger återhämtning.

Jag dricker även laddat vatten varje dag och blåser på resten av kroppen. Det ger avkoppling och jag kan tydligt känna vart jag behöver köra lite extra, där det är mer spänningar/blockeringar. Jag kan uppleva att det jobbar ”under ytan”, det sker saker jag inte direkt kan lyfta fram, mer en diffus känsla.

De tydligare förändringarna som jag kan notera är att mina ”restless legs” har lugnat sig. Tidigare tvingades jag upp och gå i stort sett varje natt en till flera gånger, det händer sällan nu! När jag känner av det räcker det i regel med att jag sparkar med benen och vickar lite på fötterna en stund, så lugnar det sig.

Jag har något som kallas ”lingua geografica”, som är fläckar på tungan, i skrivande stund är det i stort sätt borta.

En irriterande prick precis under ögat som jag dragits med länge är nästan helt borta.

Min väldigt torra hårbotten har blivit mycket bättre.

Huvudvärken som har varit ett dagligt inslag i mitt liv har minskat, likaså gångerna då det går över till migrän. TACK!

Mammas WOW

Jag vill även dela med mig av mammas fantastiska upplevelse efter att ha lånat min maskin några dagar. Hon tappade luktsinnet för nått år sedan vilket har gjort delar av livet ganska trist. Hon märkte redan efter första behandlingen att det hände något, och för varje dag kom luktsinnet tillbaka mer och mer. Hon kunde nästan inte tro på det, men plötsligt kunde hon känna dofter och smaker hon inte fått uppleva på väldigt länge! Det är inte så lite WOW på den! Hon saknade den så mycket när hon kom hem igen att hon fick ta och investera i en egen 🙂

Min älskade hund Bolt får även han behandlingar och det ser ut som att han tycker det är väldigt skönt!

Han är 12år, har artros och medicinerar för kronisk magkatarr.

Jag upplever att han känns lite piggare när vi är ute och går våra numer ganska korta promenader. Det jag märkte ganska snabbt var att han inte är lika spänd i kroppen, han reagerar inte lika mycket när jag masserar honom på ryggen och orkar stå rakare. När vi var hos veterinären efter ca en månads användning blev hon förvånad att han inte verkade ha muskelknutor med tanke på hans tillstånd, jag är ganska säker på att Healingstaven har hjälpt till där och lättat på muskelspänningar!

Vi är alla olika. Vissa upplever en direkt wow-upplevelse, andra behöver ge kroppen mer tid. Min kropp jobbar långsamt, men allt Healingstaven redan gjort och gör för oss får mig att inte vilja vara utan den!

Så vad kan denna stav göra för dig?

Jag önskar sprida denna magiska maskin till alla som behöver den, önskar att den ska ge flera chansen till ett rikare liv. En kropp i mer balans – fysiskt, psykiskt och känslomässigt. Väcker det något hos dig, om så bara en liten nyfikenhet att få veta mera? Hör av dig så bjuder jag in dig till ett informationsmöte! Känner du direkt att du vill investera i en egen Healingstav, hör av dig så guidar jag dig vidare!

Skicka ett PM eller maila: evalill.p@hotmail.com

Här kan du läsa om andras fantastiska upplevelser av staven: Facebookgrupp -Frequency Wand Testimonial Group