Universums utmaningar och Änglarnas budskap

Dagens utmaning

Ja jag tycker universum börjar bli lite tjatig, fortsätter kasta utmaningar mot mig! Det som hände idag var väl kanske inte så allvarligt, en skitsak för många, men så som mitt liv har varit så har varje liten oförberedd händelse kunnat leda till ett väldigt hårt fall. 

Men, idag höll jag mig på fötterna! Fast jag får erkänna att det var fantastiskt nära att ”nej-jag-orkar-inte-skit-också-ångest-jag-lägger-ner-hela-tillvaron-Ångest!!” tog över innan jag lyckades ta ett djupt andetag och stoppa fallet.

Jag och Bolt skulle åka iväg till skogen för en liten promenad, men när jag vred om nyckeln för att starta bilen suckade den bara till lite trött innan den dog. 

Nej. Nej. Snälla lilla bilen, inte så nu. 

Provade en gång till men inget liv, på instrumentpanelen lös det något om motorfel. 

Och där var jag nära att bryta ihop i min ”jag-lägger-ner-livet-ångest”. Jag är så van att den kommer så fort att jag inte hinner parera, den slår omkull mig och jag kan inte göra annat än att lida mig igenom vågen. Men nu är inte längre allt som det har varit. Nu fick jag några sekunders space där jag för att hindra fallet kunde ta ett djupt andetag och plocka upp mobilen och ringa pappa. När något strular och jag behöver praktiskt hjälp och stöd är pappa den bästa! 

Jag tyckte han kunde komma från Gotland och starta bilen för mig. Han sa nej. Jaha, jaja det var värt ett försök iaf… Jag visste ju redan vad jag skulle bli tvungen att göra men jag behövde prata med pappa först för att hålla mig kvar på fötterna. Så efter att jag beklagat mig över min dumma bil fick jag ringa vidare till bärgningsbilen, tur man har gratis assistansförsäkring! Jag har haft dött batteri ett par gånger tidigare och då har det inte räckt med att ta hjälp från en annan bil, det behövs lite starkare krafter.

Jag fick en ny påminnelse om att gamla Evalill med extrem telefonfobi inte finns kvar. Jag kan fortfarande ha svårt för att ringa vissa samtal, men jag behövde nu inte sitta en timme och kallsvettas med min ångest för att ringa och få hjälp med bilen. Jag bara tog fram numret och ringde. Alltså det är så skönt när jag klarar det så ni anar inte!

45 minuter senare kommer hjälpen och han väcker liv i min döda bil. Tack tack tack för att det bara var batteriet denna gång också! Det blev ingen skogspromenad för jag vågade inte stanna där, gör ett nytt försök imorgon och hoppas på snäll bil.

Så det blev inte som jag hade tänkt idag och en stund var det väldigt jobbigt. Men efteråt infinner sig segerkänslan. Ha, jag fixade det hur bra som helst! Universum vill att jag ska förstå att jag klarar mig, jag klarar det som kommer i min väg. Jag klarar vardagsbekymmer. Jag klarar sorg och trauman. Jag klarar förändringar jag inte är förbered på.

Ok universum, jag fattar. Jag har gett mig beröm för hur jag hanterade dagens händelse och påmint mig om att jag klarar så mycket mer än jag tror. Det kan väl räcka med utmaningar ett tag nu….

Daglig vägledning från dina Änglar

Imorse visste Änglarna vad jag behövde höra. Jag läser ett budskap i min Ängelbok som jag tycker så mycket om varje dag, idag stod det:

”Vet att din framtid är trygg”

”När vi änglar skådar in i din framtid ser vi många tillfredställande, lyckliga, meningsfulla stunder som väntar dig. Du har ett antal valmöjligheter, däribland upplevelser som inbegriper olika grader av lärande. Du kan styra dig själv till den lyckligaste vägen genom att upprätthålla en ständig kommunikation med oss och ge oss tillåtelse att hjälpa dig med allting. Andas lätt, slappna av och sänk garden, för din framtid är trygg. Vi kommer inte att göra dig besviken.” 

”Nu slappnar jag av helt i fråga om min framtid i vetskapen att den är ljus och trygg. Jag är skyddad av Gud och änglarna, nu och i framtiden. Allt kommer att bli bra, för man vakar över mig och skyddar mig.

❤️

Jag satt med de orden hos mig när jag mediterade efter frukost. Där och då i den stunden kände jag mig så mycket lugnare inför framtiden, inför att bli tvungen att sluta mitt jobb på Kanevad utan att veta vad som väntar efter. 

Allt kommer bli bra, jag är trygg.

Min framtid är trygg. 

Tack!

❤️❤️❤️

Dela gärna inlägget med dina vänner <3
Märkt , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *