God Jul och Gott Nytt År!

Julledigt!

Inget är som väntans tider… Kommit hem från årets sista arbetsdag, tänt en brasa, väntar och längtar till föräldrar och lillebror anländer! I år ska det firas jul i mitt lilla hus och det ska bli sååå mysigt! Jag tror varenda litet julpynt har fått komma fram, ja nästintill iaf. Det ville bli så nu när jag liksom ska vara hemma och familjen kommer till mig 🙂 Fast någon riktig gran blev det inte, inte ens en i plast, kan vara en som blir besviken… men det blev en ljusgran som jag ändå tycker blev ett fint alternativ.

Älskar verkligen julen så jag går bara här inne och myser! Ut ska man ju inte titta för då försvinner julkänslan direkt, jag har sjötomt igen…. Men det låtsas jag inte om nu, här där jag sitter är allt perfekt!

Mommos krubba fick komma fram i år!

Och skålart tomtemor och tomtefar, lite som att Mommo&Moffa är med vid köksbordet!

Och älskade saknade Bolt är med från sin plats och för alltid i mitt hjärta. Ja nu kommer tårarna… Första julen utan min prins och tomheten blir så där extra påtaglig igen. Som jag saknar honom!!! Jag vet att han är med mig, det räcker att jag blundar så ser jag honom. Och för bara någon natt sedan hälsade han på mig i drömmarnas värld. Våra själar är för alltid förenade. Men, den fysiska saknaden gör ännu ont…

❤️

En God Jul och Gott Nytt År önskar jag dig!!

Dela gärna inlägget med dina vänner <3
Märkt , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *