Våga vara modig -Egen meditation

Modiga steg på min unika väg

När det är dags är det dags, att ta nästa stora kliv utanför trygghetszonen. Det är där vi växer så det är dit vi behöver ta oss om vi vill utforska mer av oss själva och allt vad livet har att erbjuda. Det är läskigt och det kan finnas motstånd i vägen, men känns det rätt behöver vi göra det ändå.

Våga vara modiga

Jag har alltid haft mina sätt att uttrycka mig på där jag upplever att jag är i mitt flöde. Mitt skrivande och mitt fotograferande och det som skapas utav det. Jag har tagit steg utanför trygghetszonen där också när jag började våga dela med mig av det. Att publicera mina blogginlägg krävdes mod i början, nu har jag tränat länge och det är inte lika läskigt. Ja det går oftast väldigt lätt numera så ihärdig träning ger resultat!

Nu har jag tagit det ett steg längre, nu har jag för första gången inkluderat min röst för att förmedla det som vill fram. Det är verkligen stort! Och det är ett tydligt bevis på att det sker förändringar där inne. Det står inte stilla som det kanske kan kännas som när jag går här hemma i min bubbla. Det jag ägnar min tid åt hjälper mig så tack för den påminnelsen.

Veckans lektion i SMC-utbildningen rörde bland annat vid vikten att dela, vi behöver dela med oss till andra för att själva komma ihåg. Det fick mig att reflektera över mitt starka behov av att skapa och uttrycka mig. Det där som jag inte alltid förstår vart det kommer ifrån. Det där som kan få mig att göra sånt jag inte själv alltid förstår. En del av mig kan verkligen inte förstå varför jag blottar mig så mycket när det är så läskigt, men det är något jag behövt och behöver göra för min egen skull. Det som vill uttryckas är så ofta sådant jag själv behöver få till mig och bli påmind om, och när jag uttrycker och delar det ger jag det samtidigt till mig själv.

Så det är egentligen inte alls så svårt att förstå, men det kan vara svårt att förklara kraften som drar i mig när det verkligen är något som vill förmedlas. Vissa gånger är den så stark och ihärdig att jag verkligen inte får någon ro i kroppen förrän jag skapat det som vill bli skapat, jag förlorar mig totalt i det och tappar tid och rum. Och även om det är läskigt och obekvämt att dela med mig av det, vissa gånger mer än andra, är det som att jag bara måste göra det. Det är som att det är först då jag själv tar det till mig på ett djupare plan. Först då kan det stilla sig.

Egna meditationer

Så, från någonstans drog det nu mig. Efter att jag hade läst in en meditation till en vän blev jag sittande, jag kunde tydligt känna att det var något mer som ville göras. Jag har ju upptäckt att det finns ett sätt att använda min röst som jag tycker väldigt mycket om, nämligen att läsa meditationer/induktioner och att guida ner i avslappning/hypnos. Men att våga blotta min röst och dela något sånt offentligt har känts långt borta. Fram till för en vecka sen… Det var väl dags helt enkelt, det var ett Universum som ansåg att jag var redo nu och då trycker det på så jag inte kan göra annat än att följa med.

Jag tog fram en text jag skrev för två år sen som jag haft i bakhuvudet, som jag har tänkt kan funka som en kort meditation. –”I AM THAT, I AM”– Mamma fick inspelningen först, sen en nära vän. Denna gång behövde jag deras fina respons innan jag vågade göra youtube-klippet offentligt. Läskigt! Men jag kan känna att det påverkat mitt inre, att det skapat rörelse. Jag har vågat använda min röst, jag vågar höras! WOW liksom… Nästan en liten segerkänsla på den!

Jag har till och med vågat göra en andra meditation då inspirationen infann sig, där jag guidar den som lyssnar att se sig själv med Storhetens ögon. Jag är inte alls lika bekväm i att dela detta än som med mycket annat, men jag har en känsla av att det kommer bli lättare det också. Jag har en känsla av att det kommer skapas fler meditationer. Det är till och med så jag kanske önskar mig en mikrofon för att lättare kunna spela in och få bättre kvalitet.

Ja säg livet, det är bra spännande ibland och vi vet aldrig vad som väntar om vi håller oss öppna….

Så, om du har en stund över och vill stilla dig till min guidade röst kommer här mina meditationer!

Man får gärna dela med sig av dem om det känns rätt ❤️

Dela gärna inlägget med dina vänner <3
Märkt , , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *