Från ett hem till ett annat

Hemma i skåneland

Då var sommarveckorna på Gotland över och jag har landat hemma i min lägenhet igen. Det är alltid lite dubbla känslor att lämna ön, säga hej då till mina nära. Men det är hem åt båda hållen och jag satt och log för mig själv i bilen när jag kunde se hallandsåsen framför mig, kände tacksamheten över att jag hamnade just här.

Jag har verkligen haft en så fantastiskt skön tid på Gotland, bara tagit dagen som den kommit. Varit till störst del vid strandboden, stannat i min lilla vitvärsbubbla och låtit allt det där som kan upplevas som vardagliga krav och måsten stanna utanför. En välbehövlig återhämtning för kropp och själ!

Ja en underbar sommar. Jag har umgåtts med familjen och träffat vänner jag inte har möjlighet att träffa så ofta. Jag har hängt i solen och fått soleld och dragit mig undan till den svalare skuggan med en bok, hunnit läsa ut två böcker och påbörjat en tredje. Jag har badat! Hade väl en tanke om att jag skulle kommit i fler gånger men hela två gånger blev det, och det är typ rekord för mig så jag är är nöjd :). Varit på ett antal Loppisrundor med mamma, alltid lika roligt att fynda. Druckit svalkade bubbel och ett och annat glas vin. Gått på bio med lillebror. Frossat i storebrorsans nyrökta flundror. Lekt med kameran. Spelat spel och haft både vinster och förluster. Njutit av dagen som den blivit!

Jag har också hunnit med att hålla hypnosen vid liv, haft 4 övningsklienter som fått en uppskattad djupavslappning. Mamma var en av dem och hon fick tre sessioner. Så den välfyllda pärmen har fått vara framme några gånger och det känns väldigt bra, och jag har i gengäld fått med mig fina ord som hjälper mig i min fortsättning. Tacksam!

Förändring som märks

Jag har under dessa veckor träffat personer som jag inte har träffat på länge, som inte mött mig i fysisk form så mycket under den resa jag gjort speciellt sista två åren. Det är inte bara en som uttryckt att de kan se en märkbar förändring hos mig. Jag har fått till mig att jag är mer öppen, att min blick är klarare, att det syns på mig att jag mår så mycket bättre, jag ser gladare och ljusare ut, att jag pratar mer på ett sätt som jag inte har gjort tidigare.

Det är häftigt. Jag uppskattar verkligen att få höra det. Det är stort, att den förändring jag själv upplever så tydligt inom mig faktiskt också syns utifrån. Det blir en bekräftelse på att det verkligen händer saker, stora tydliga viktiga förändringar. Jag blir motiverad att fortsätta ta mig an utmaningarna jag har längs denna nya väg i livet jag bara har påbörjat, vem vet vilka mirakel som väntar längre fram!

Kram och Kärlek!

❤️

Dela gärna inlägget med dina vänner <3
Märkt , , , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *