Magiskt möte – Budskap från ett vackert skåp

Allt har en mening

Vissa möten stannar kvar. Det är något speciellt där som är svårt att sätta ord på. Det bara är där, det bara blir. Kravlöst och kärleksfullt. Något magiskt som omfamnar stunden. 

Ibland blir det så tydligt att allt har en mening. Det finns en plan, en väg jag inte kan se med mina fysiska ögon. 

Igår var en sådan förmiddag som bara blev så där magiskt fin, som fyller mig med värme och tacksamhet. En vän från en av utbildningarna var hos mig för första gången. Jag tänkte innan att hon kom för min skull, att hon bara var snäll och ställde upp som övningsklint för att jag frågat henne. Men känslan förändrades, jag tror vi behövde varandra denna dag. Ännu en gång fanns det en mening med att jag inte har klienter som står i kö för att komma hit, för då hade inte denna stunden blivit. Och jag behövde den.

Först blev det rundvandring i lägenheten där det finns ganska mycket att titta på. Hon gick runt och tog in, jag gick runt och kände ännu en gång tacksamheten över att för första gången i mitt liv känna att jag har ett eget hem som verkligen känns som mitt hem. Inte bara en förvaringsplats för mig och mina saker. Ett hem jag tycker så mycket om och som jag stolt kan visa upp, ett hem som visar så mycket av mig.

Budskap

Hon stannar till i vardagsrummet vid mitt speciella skåp, det som jag blev så blixtförälskad i när jag var ganska nyinflyttad och kände att jag bara måste få hem. Det var egentligen inte ett sånt skåp jag var ute efter men det var som att det talade till mig, jag kunde inte låta bli. Det blev mitt, det passade perfekt.

Hon kunde känna energin och frågade om jag vill utforska den lite djupare, det har jag aldrig tänkt på att göra så det gjorde vi. Vi blundade och rörde vid det. Hon ställde lite frågor och jag fick träna på att lyssna in och förmedla det som kom upp i mig. Sen stod vi och tittade på det och hon säger; Allt det du berättat om skåpet, det är du.

Vi pratade lite till om budskap och insikter det gav. Rysningar. Wow vilken vacker symbolik det blev. Nu känner jag ännu mera Kärlek till mitt unika vackra skåp.

Det som landade lite extra var; Allt går att öppna.

En låda går lätt, en annan går lite trögare, men alla går att öppna. Det finns bara en nyckel och man måste använda den för att öppna skåpluckorna, så man får flytta runt den. Det blir lite jobbigare men egentligen ingen större ansträngning, den finns inom räckhåll och allt går att öppna.

Det som kom till mig när vi bollade detta var att när jag känner mig låst (i pratandet, i tillgången till mina minnen, i kontakten med min intuition….), behöver jag bara flytta nyckeln som i stunden befinner sig på en annan plats. Jag har tillgång till allt, nyckeln finns där, den är inte borttappad den har bara används till något annat. För min inre syn kan jag nu sträcka mig efter nyckeln och låsa upp när jag blir låst, öppna upp för alla mina inre resurser att flöda fritt.

Allt går att öppna

Ja den bilden och budskapet bär jag med mig och kanske kommer det kunna hjälpa mig. TACK min vän! 

Hyposyntessession

Låt det Kännas. Arbetsmaterial.

När vi väl slog oss ner i min terapihörna landade hennes blick på mitt arbetsmaterial, min ask med mina ”Låt det Kännas”kort. Den ligger där på det lilla bordet för jag har känt att det vill vara med, för att få kännas in och formas fram hur jag skulle kunna använda det. Igår fick jag bevis på att det fungerar och kan användas på olika sätt och det väcker något väldigt speciellt i mig. Jag tog fram asken för att visa henne och hon känner instinktivt att hon vill dra ett kort, som att det vore tarotkort, för att se vad som ville få komma fram i ljuset denna stund. Och vi är vägledda, ingenting sker av en slump. Av 50kort drog hon ett kort som var ”spot on” och samtalet kring det som stod på kortet ledde vidare, jag ska inte blotta mer av sessionen här men jag vet att vi båda kände att det blev bra. En fin, känslosam och givande hyposyntessession.

En förmiddag som gav mig så mycket! 

Och tänk att det händer för att jag öppnar upp för det. Ju mer jag öppnar upp, ju mer får jag till mig allt det jag behöver som hjälper mig vidare på min resa. Magiska möten och stunder som lämnar avtryck. Jag riktar ett tack till alla som jag möter på min väg och som ger av allt det ni har att ge. Jag riktar ett tack till mig själv som väljer Livet och för att jag fortsätter ta mig an utmaningar som får mig att växa, att jag håller fast vid mitt JA till mig själv.

Låt det kännas. Mirakel.

❤️ TACK ❤️

Dela gärna inlägget med dina vänner <3
Märkt , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *