Internationella Downs Syndromdagen -Rocka Sockorna för allas lika värde

Rocka sockorna

Internationella Downs syndromdagen. En dag då vi Rockar Sockorna för att lyfta fram att olika är bra. Alla är vi lika mycket värda. En dag mitt hjärta klappar lite extra för. En dag då jag oundvikligen tänker extra mycket på min Lillebror.

Min Lillebror, som jag älskar och beundrar. Som har lärt mig så mycket om livet. Som inspirerar mig att våga vara mer som han är. 

Jag tänkte faktiskt på honom igår när jag stod inför en utmaning som väckte nervositet och osäkerhet. Jag tänkte på videoklippen jag fått se från showen hans teatergrupp hade i helgen. Hela gänget är verkligen helt fantastiska, men min blick dras till en viss person. Jag tittar och det väcker så mycket känslor att se honom att jag både skrattar och gråter. Vilken stjärna han är! Som född att stå på scen och sprida hopp och glädje. Och vilka moves han har sen! Ja man ser verkligen att han älskar det han gör.

Så jag stod vid badrumsspegeln med min osäkerhet och tänkte att allt som han är, är jag också. Det är ingenting jag ska hitta utanför mig själv eller som jag måste lära mig eller få av någon, det jag behöver göra är att städa bort skiten som döljer det. Hans självsäkerhet har jag också någonstans där inom mig. 

Det hjälpte faktiskt, jag log för mig själv och kunde ana hur det känns att vara Per på en scen och ge järnet!

En dag ska jag ta mig fram lika cool och självsäker som min lillebror. Fri och orädd att vara den jag är och göra det jag vill göra, för jag liksom bara vet att jag ju är bäst på att vara jag! 

Tack Per, för att just jag får vara din storasyster. Tack för att du berikar mitt liv med allt som du ger, allt som du Är.

You Rock!!

Dela gärna inlägget med dina vänner <3
Märkt , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *