En kärleksfull närvaro, ett själsligt besök i drömmarnas land

Älskade saknade Farmor

Jag ville stanna kvar i drömmarnas land i natt, ville stanna i farmors starka närvaro. Det är i drömmarna hon besöker mig när hon vill påminna mig om att hon finns med mig, det är där hon kan nå fram till mig så att jag verkligen ser och känner henne. Jag vet att det inte bara är en dröm, närvaron är så påtaglig och känslan stannar kvar efter att jag vaknat.

Så har det varit ända sen dagen hon så plötsligt rycktes ifrån mig, när jag var 14år. Jag kan inte säga att det händer ofta, hon väljer sina tillfällen väl. Det har alltid varit när jag som mest behöver det, i det mörkare perioderna i livet då jag har behövt tröst och få känna att någon vakar över mig. 

Det här är nog första gången hon besöker mig när jag är i en tydlig rörelse framåt, när jag stolt och nöjd står i de största framstegen. Som att hon vill säga;

Hej älskade tös, du är på rätt väg så tvivla inte. Fortsätt framåt, ta dina steg i din takt. Jag tror på dig som jag alltid har gjort! Jag är alltid med dig, jag stöttar dig i alla tuffa utmaningar och firar med dig när du segrande tar dig förbi dem. Tvivla heller aldrig på det, du är aldrig ensam. Du är så älskad av många, älskad av mig!” 

Den starka känslan av hennes närvaro har varit med mig under dagen och är med mig nu när jag sitter och skriver, som en varm kärleksfull smekning på min kind. Jag kan inte hålla tårarna tillbaka, hon berör mig på ett speciellt sätt. Jag känner sådan Kärlek och Tacksamhet. Kanske fäller jag också tårar av saknad, jag saknar att få ha henne här i sin fysiska form som jag kan ta på. Sorgens tårar över att hon så tidigt lämnade livet på jorden. Men mest är det Kärlekstårar, som jag älskar henne!

Tack Farmor, för att du omfamnar mig i allt som är!

Dela gärna inlägget med dina vänner <3
Märkt , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *