Änglarna visar vägen – Änglanummer 1919

Änglar

Jag tror på Änglar och jag tror de är med mig lite extra nu, jobbar för att kommunicera med mig på de sätt de kan och som jag är öppen för att uppfatta. För att lugna mig och skingra min rädsla och oro. Jag kan se små tecken när jag är ute, och jag kan notera upprepade nummer som möter mig. Ibland känns det starkare än andra gånger, igår var ett sånt tillfälle. Jag hade fått till mig siffrorna 1919 vid tre tillfällen på två dagar och jag kände mig manad att kolla upp vad de står för.

Det kändes mitt i prick, jag satt där och ett leende spred sig i mitt ansikte när jag läste vad som stod. Det kändes så starkt att orden verkligen var riktade direkt till mig. Bekräftelse och svar på det som cirkulerar mest i mig just nu, på sådant jag bett om vägledning kring. Satte ord på precis det jag är i. ”En dörr som stängs, ett avslut.” Knappast en slump att siffrorna kom dagen innan och samma dag som jag var på jobbet för att avsluta det sista, jag kommer åka dit och hälsa på men jag ska inte dit som anställd något mer, jag är klar. 

Jag kände en värmande känsla inom mig när jag läste att änglarnas budskap är att detta avslut sker för att göra plats för det nya att börja. 

”One door is closing behind you as another opens in front of you”

Jag ska inte se det som en förlust, utan mer som nya möjligheter. Allt sker av en anledning, detta händer för att förbereda mig för det fantastiska som väntar. Änglarna ber mig att hålla mig positiv och fokuserad och allt kommer falla på plats, jag kommer få all hjälp och vägledning jag behöver.

”These endings are clearing the way for you to fully pursue your life purpose as your soul dictates”

Jag har tänkt en hel del på det nu när jag valt att avsluta mitt arbete på Sommarsol, vad är mitt kall här på jorden? Vad är det jag ska ägna mig åt för att känna mig tillfreds med mig själv och mitt liv? Jag har flera gånger vänt min uppmärksamhet ut i universum och bett om svar. Och inga diffusa svar jag måste gissningstolka, Tydliga svar tack! 

Och kanske har jag fått svar men som varit och är svåra att ta till mig, för det krockar med spärrar och utmaningar som ännu begränsar mig. Hur kan jag vilja göra något som jag inte vågar?! Hur ska jag kunna hjälpa andra?

Hyposyntes

Någonting väcktes i mig när jag började Hyposyntesterapeututbildningen september 2020. Innan jag började hade jag aldrig haft en tanke på att bli terapeut eller att jobba med människor på liknande sätt. Det var inte ens så viktigt att få ett diplom för jag anmälde mig för att gå den helt för min egen skull, för min inre resa och att hitta hem i mig själv. Men jag tror att jag redan efter första helgen kände att det där med att bli diplomerad kanske visst har betydelse. Det kändes plötsligt viktigt på ett sätt som jag inte kunde förstå. 

Jag är ännu inte i mål, jag har ännu svårt att se hur jag ska ta mig dit, men titt som tätt kan jag känna något inom mig. När jag pratar med personen som aldrig uttrycker några tvivel på att hon ska få överlämna ett diplom till mig, när jag pratar med mina fjärilsvänner som jag har vågat öva på, när jag pratade med mamma under julledigheten och hon lyste upp vägen som hade försvunnit lite i dimman och förmedlade tro. Ja då kan jag känna hur något väcks i mig, som jag ännu har så svårt att förstå. En längtan av något slag. Jag kan känna en vilja så stark att jag kan uppfatta den där bakom tvivel och rädsla.

En fladdrande känsla, som små kittlande fjärilsvingar. Tänk om jag faktiskt kan använda mig av det fantastiska jag fått lära mig?

Det är den känslan som fått mig att anmäla mig till fler utbildningar, för jag vill hjälpa mig själv vidare framåt och i det behöver jag hjälp ifrån andra. Den vägen är full med utmaningar, men jag känner allt tydligare att det är den vägen min själ vill gå.

Budskapet från änglanummer 1919 lyste upp just detta ännu mer, ni kan läsa hela budskapet här nedanför om ni vill. Hur kan jag tvivla när jag fått så tydliga svar?!

Nej jag ska inte tvivla, jag ska fortsätta. Även om jag inte ser mållinjen, även om jag upplever det som höga berg framför mig så ska jag fokuserat fortsätta. Ett steg i taget. 

En dag har Intyget bytts ut mot ett Diplom.

En dag är jag den som på ett eller annat sätt hjälper andra som gått vilse i mörker och rädslor, att se sitt egna strålande ljus som aldrig kan slockna!

I am a Lightworker, I Am

ANGEL NUMBER 1919

”Number 1919 is a blend of the energies and attributes of number 1 and number 9, both appearing twice, amplifying their influences. Number 1 relates to creativity and initiative, new beginnings, self-reliance and tenacity, striving forwards, independence, uniqueness, organization, attainment and happiness. Number 1 also reminds us that we create our own realities with our beliefs, thoughts and actions. Number 9 resonates with lightworking and humanitarianism, service to others, leadership and leading others by positive example, altruism and benevolence, self-sacrifice, selflessness, and endings and conclusions. Number 9 also relates to the Universal Spiritual Laws, destiny, dharma and the concept of karma  – the Spiritual Law of Karma. 

Angel Number 1919 may be suggesting that aspects of your life are coming to a close and/or an important phase or cycle is coming to an end. Trust that this is happening for very karmic reasons which will become evident in the very near future. This is preparing you to begin a wonderful new life and lifestyle that will see all fall into place for you in the most positive ways. These endings are clearing the way for you to fully pursue your life purpose as your soul dictates. Trust that all the information, guidance and assistance you will need along your path will be supplied by the angels and Universal Energies.  

Angel Number 1919 is a message from your angels that a cycle or phase is coming to an end, making way for ‘new’ to begin.  Do not look upon these endings as a ‘loss’, but rather as a new beginning, opportunity or adventure. One door is closing behind you as another opens in front of you, and your angels ask that you stay positive and focused as the Universe sets you in perfect alignment with your life purpose and soul mission.

Allow connection and communication with your angels to open you up to new and unexplored knowledge and wisdom, and positive ways to uplift and serve humanity. If you have been hearing the call to pursue a heart-based project, spiritually-based practice, career and/or profession, Angel Number 1919 may suggest that now is a most auspicious time to pursue your passion and take action.

Angel Number 1919 is a sign for lightworkers to get to work and shine their lights to illuminate the way for others.”

❤️❤️

Avslutande ord från en annan Ängel

I söndags fick jag ord från en av mina Änglar på jorden, som vet om min rädsla för ovissheten. Hon skrev bland annat att jag skulle njuta av min frihet. ”För det är en frihet att ha framtiden öppen för vad som är menat för dig.” Hon uttryckte samma budskap som 1919 innehåller. Vilket sammanträffande…

Jag känner att det här faktiskt har hjälpt mig. Jag känner mer tillit. Framtiden känns inte lika skrämmande, den känns ljusare. Jag tränar på att se på den med Nyfikenhet!

Undrar vad som väntar på min väg?!?!

Dela gärna inlägget med dina vänner <3
Märkt , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *