En solig stund vid paradiset Vitvär

Vitvär

VITVÄR

Äntligen så pigg efter förkylningen jag lyckades dra på mig att jag orkade ut i friska luften. Efter en vecka nerbäddad i soffan fick jag njuta av en otroligt vacker dag med minusgrader och strålande sol. Jag och pappa tog med oss vovvarna och åkte till älskade Vitvär.

Tänk att det är ett helt år sen sist jag var där, hur har jag klarat mig?! Det är något speciellt med just det stället, den stranden. Kommer alltid vara en plats jag vill återvända till. Bolt som knappt går att få med på en kort promenad nu i kylan fick ny energi han också, närmare 1,5 timmar var vi ute och han såg pigg och glad ut min lilla prins. Dock väldigt lugn numer om man jämför med yrvädret Doris, hon passade på att ta ett litet vinterbad också.

En härlig stund för alla!

❤️

Vitvär
Dela gärna inlägget med dina vänner <3
Märkt , , , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *