Hej då Moffen! -En vacker begravning

En stund fylld av känslor

Så var begravningen förbi, ett sista farväl. Det är så svårt att säga vad jag tycker om begravningar, det blir så dubbelt. Det är tungt, jobbigt och sorgligt. Samtidigt så fint, vackert och kärleksfullt. Någonting som känns väldigt viktigt att vara med på. För att förstå och ta in vad som hänt, för att få ett avslut.

Moffas begravning blev så fin på alla sätt. Han ville inte ha något större så vi samlades bara närmaste familjen. Vackert ordnat, vacker musik och vackra fångande ord. Tårar och saknad vävdes samman med kärlek och glädjefulla minnen.

Nu dansar både mommo och moffa i evigheten, återförenade och utan sorger!

Tack för tiden vi fick på jorden!

❤️

Gunatt siv gutt Moffen!

Dela gärna inlägget med dina vänner <3
Märkt , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *