En dos Vitvär

Vitvär

En stund i vintersol

Solen visade sig på himlen och gårdagens snöfall låg ännu kvar på marken, så vi bestämde oss för att utnyttja dagen på bästa sätt. Med en mysig utflykt till ett av mina favoritställen på ön. Vitvär.

Mamma, pappa, Doris, Bolt, jag själv och min vän Kameran. Allt för längesen den fick vara ute och lufta sig ordentligt och jag insåg att jag saknat det, fotograferandet. Trots att jag fotat där tusen gånger kan jag ändå lyckas fota något nytt. Eller samma men på ett nytt sätt. Tröttnar aldrig.

Havet och himlen är sig aldrig helt lik. Solen och molnen skapar magi som är under ständig förändring. Vattendroppar som frusit till is, gnistrar på grässtrån när solstrålar når fram. Ett älskat fiskeläge som är tyst och tomt jämfört med sommarens aktivitet. En värmande brasa i kaminen inne i vår lilla bod, kaffe och smörgås när det smakar som bäst.

När jag är på Gotland så bara måste jag dit minst en gång, idag var en perfekt dag att åka dit. Nu har jag tankat Vitvär så jag klarar mig ett tag till!

❤️❤️❤️

Vitvär fiskeläge
Bolt
Doris
Doris
Vitvär
När
Dela gärna inlägget med dina vänner <3
Märkt , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *