Jul på Gotland

GOD JUL

Ja julen är här, trots att en del av mig inte riktigt har hängt med i tiden och inte kan förstå att julafton redan står för dörren. Och det infinner sig ju inte direkt någon julkänsla när man befinner sig ute… Vi får mysa till det lite extra inomhus istället!

Jag och Bolt har iaf tagit oss till vår älskade ö och landat hos mamma och pappa. Lika skönt som alltid att komma hit. Här är det lättare att släppa vardagens måsten och mer bara vara, ta dagen som den kommer. Bolt är inte så pigg på promenader så vi har fokus på det där med att mysa och leka inne. Mamma och pappas mer vilda än tama Doris behöver även hon återhämta sig ibland och kan då göra oss sällskap i soffan, jag klagar inte 🙂

❤️

Julafton blir lugn.

Jag ska äntligen få träffa lillebror, längtar!! Morfar kommer också och gör oss sällskap under dagen. Julmat står redo i kylskåpet. Några små julklappar ska läggas under granen. Tror minsann vi kan leta fram lite gottis också. Ja det ska nog bli en fin julafton även i år.

Önskar er alla en God Jul!

Önskar dig en dag då ljuset får lysa extra starkt. En dag då kärlek och gemenskap får vara i fokus. En dag då hoppet känns och visar vägen. En dag i julefrid.

Och till alla som inte upplever det, som kanske sitter ensamma och inte ser sitt ljus, sänder jag en extra värmande tanke. Delar med mig av min Kärlek som finns i överflöd. Mitt ljus lyser även för dig!

Du bär ljuset inom dig, alltid!

Dela gärna inlägget med dina vänner <3
Märkt , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *