Djupt berörd av Älskad vän

Jag är lyckligt lottad som är berikad med fina människor i mitt liv. Jag vill tillägna detta blogginlägg till en av dem, för hon berörde mig så djupt igår. Hon har vandrat på denna jord ungefär dubbelt så lång tid som jag själv har gjort, men ålder är bara en siffra och jag ser henne som en av mina närmaste vänner. Så varm och kärleksfull. Någon jag drogs till första gången jag såg henne, vilket kan vara för typ 6år sen kanske. I hennes närvaro känner jag mig så lugn och trygg. Hon är en av dem jag har haft lite lättare att prata med. Hon har fått mig le och skratta, hon har gett mig tröst när jag varit ledsen.

Hon har alltid sett mer i mig än jag själv kunnat göra. Hon är också en av dem som förmedlat det hon ser, tänker och känner. Hon säger det på ett sätt så jag inte kan göra annat än att tro henne, hon kan få mig att känna det hon ser. 

Gåva

Hon gav mig en av de finaste gåvorna jag kan tänka mig. Vilket är det jag precis skrivit om, att hon ännu en gång förmedlade det hon ser i mig. Tillsammans med hennes ord fick jag också en symbolisk blomma, en amaryllis som ännu ska slå ut. 

Jag blev så överraskad när hon plötsligt tog fram sin gåva. Så på djupet berörd.

När hon satt där mitt emot mig och jag lyssnade till det hon läste upp kände jag hur tårarna började fylla mina ögon. 

Och här kan jag se en av alla förändringar som skett sista tiden. För gamla Evalill hade svalt tårarna, hon skulle ha haft svårt att låta känslorna synas så tydligt. Nu kunde jag visa att jag blev berörd och istället torka tårarna som ville fram. För mig känns det så otroligt fint! 

Denna gåva känns så speciell och landar rakt i hjärtat. Får mig att känna mig speciell. Att jag har funnits i hennes tankar, att hon tagit sig tid att köpa något till mig och skriva ner sina kärleksfulla ord, ja jag blir så berörd att jag får torka tårarna igen. 

Hon lyser upp mitt liv! 

”Här kommer en liten lycka-till-hälsning till dig Evalill. 

Evalill som är i ett skede som liknar en sprängfylld blomknopp. Så mycket fint har hänt och håller på att hända. Ditt innersta, diamanten du vet, har varit skyld av allt möjligt skräp men blir nu alltmer synlig för dig och för oss andra i din omgivning.

Du har steg för steg tagit dig förbi det ena hindret efter det andra och därmed blivit allt starkare och mera dig själv. 

Även om det nu blir alldeles förfärligt tomt när inte du är här, så tror jag att din framtid är fylld av spännande upplevelser och uppgifter. En tillvaro där hela din personlighet kan få blomma som den vackraste amaryllis.”

Du vet vem du är och mina skrivna ord är en gåva till dig. Tack för att du finns i mitt liv. Tack för allt du ger mig. Älskar dig!

❤️❤️❤️

Dela gärna inlägget med dina vänner <3
Märkt , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *