Bolts statusuppdatering -Vi tackar för all kärlek!

Varje dag har jag bett för att veterinären skulle säga det hon idag sa! 

Mitt innerligaste tack till alla er som tänkt på Bolt, bett för honom och hans behandling, skänkt extra mycket kärlek och omtanke! 

❤️❤️❤️

Det var inte för inget. 

Hans behandling har haft positiv effekt. Han reagerade fortfarande vid full utsträckning men var enligt veterinären märkbart rörligare. Ja jag var inte med vid undersökningen för jag har en tendens att svimma när de håller på att sträcker och drar i benen på honom, lika bäst att stanna utanför… 

Faktum kvarstår att han har konstaterad artros, den är inte borta. Jag behöver tänka framåt och göra vad jag kan för att det inte ska bli värre. Och skulle han få dippar kan vi börja med att ge alvedon som är snällast mot magen. Men just nu, och stunden just nu är det enda vi har, med den positiva effekten sprutorna har haft tyckte veterinären inte att han behövde något mer i form av smärtlindring. 

Alltså jag svävade hela vägen hem och Bolt var lika lycklig han för att få gå där ifrån. Det firades med en lammgodis när vi kom hem. Det var han väl värd min prins, trots att han tycker det är så läskigt att han skakar när vi är där får han beröm för att han är så snäll och medgörlig, en stjärna!

Nu är det återhämtning i soffan. I alla fall för en av oss, jag ska ta tag i försäkringsfrågan och skicka in kvitton, kanske få någon krona tillbaka. För det var ingen direkt billig historia detta, men det är bara pengar och jag är så glad att jag valde att prova utan garantier på att det skulle ge resultat. Så otroligt tacksam att det fanns ett alternativ att prova istället för smärtstillande tabletter. Förhoppningsvis sitter effekten i ett år, men åtminstone 6-8månader. I vilket fall värt varenda krona för mig om det får Bolt att ha mindre ont.

Vi tar en dag i taget och han får bestämma takten!

❤️ Tacksam ❤️

Dela gärna inlägget med dina vänner <3
Märkt , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *