En utslagen överhettad hjärna…

Känns som jag inte har några ord som vill fram, då förblir det tyst här… Jag skyller på värmen! Jag och denna extrema hetta går inte så bra ihop. Jag går in in någon slags surviving-mode och där fungerar inte min hjärna direkt optimalt. Inte just något annat heller kanske…

Jag avundas alla som tycker det är så underbart att sommarvärmen är här, för jag har ärligt talat svårt att känna så. Men!

I am happy for you, I am!

Jag längtar till semester så jag kan åka hem till min älskade ö. Bort från en överhettad lägenhet och fram till svalkande havsbris. Eller mamma och pappas AC! Till dagar då jag inte måste så mycket alls, bara göra det jag vill och orkar.

Jag har dock en vecka kvar att jobba. Jag försöker se det här som träning. En träning i att acceptera. Vädret är som det är och det är inget jag kan göra något åt, bara anpassa mig. Acceptera att jag och Bolt inte kan ta någon långpromenad som vi är vana vid. Acceptera att jag blir väldigt påverkad av värmen och inte orkar göra några större ansträngningar, varken fysiskt eller mentalt, påminna mig om att det är ok.

Jag tränar på den största utmaningen, att inte låta detta dra ner mig i tyngre sinnesstämning. Så lätt så lätt jag har för att åka ner och tycka att hela tillvaron är skit för att jag blir så begränsad och för att jag mår fysiskt dåligt och för att jag nästan får panik av att det inte finns svalka någonstans. Tränar på att ha fokus på annat. Tränar på att vara i detta i en mer accepterande sinnesstämning.

Ja det är en inte så liten utmaning för mig. Men, jag har hanterat det betydligt sämre och allt som är bättre är bra! Min räddning är nog bland annat vetekuddar som legat i frysen. Tack mamma för den underbara idén! Det isar riktigt skönt att hänga på sig och att lägga fötterna på i sängen. Så det är ett tips ifall du också lider av detta väder, den värms upp alldeles för fort dock…

Glass! Det tror jag också är väldigt bra, jag tror jag bara måste ha det just nu för att överleva! Tror minsann att det finns i frysen under alla vetekuddar…

Over and out! Var rädda om er!

Dela gärna inlägget med dina vänner <3
Märkt , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *