Egendesignat arbetsmaterial

Arbetsmaterial

Nu har det landat i mina händer, mitt alldeles egna egendesignade arbetsmaterial. ~Låt det Kännas~ Jag har tänkt på det så länge, inte för att jag vet vad jag ska göra med det, vad nästa steg är, men jag behövde stilla något i mig genom att göra ett provtryck. Nu har det stillats. Nu vet jag hur det skulle kunna bli. Det är en speciell känsla att äntligen se det framför mig.

Arbetsmaterial. Låt det Kännas.

Dessa bilder används redan som ett arbetsmaterial på ett par ställen i Sverige, personer som kommit till mig och frågat om de kan få använda sig av dem vilket har känts så fint. Men då har jag bara framkallat foton, vilket inte är det optimala för det tilltänkta ändamålet. Eftersom det funnits intresse av bilderna så väcktes tanken på att trycka något mer hållbart. Det tog bara nått år men plötsligt händer det, plötsligt tar jag bara tag i det och kollar runt för att hitta ett tryckeri som skulle kunna göra något med min idé. Jag hamnade så småningom hos Adall i Linköping. Nu har 50 utvalda bilder tryckts på ett tjockare papper och fått en tunn plastfilm över sig. Det har blivit fram -och baksida. Det har blivit ett litet info-kort. Det har blivit lite mer på riktigt. Det som fattas är någon form av förvaringsask, de kunde inte göra det på detta ställe. Får se hur många år det tar för mig att fixa det…

Perfektionisten i mig blir dock aldrig nöjd, det är svårt att få till trycket som jag önskar. Jag vill att det ska se ut som jag ser bilden på datorn men nej, så perfekta blev de inte… Men jag orkar ärligt talat inte lyssna på den där missnöjda rösten så jag säger tyst och viftar bort den. Jag vill bara känna den här upprymda känslan av att få se något jag skapat. Få se en idé som funnits hos mig senaste åren bli till verklighet. Drömma om att kunna sprida det vidare till fler, att det som skapats ur mitt mörker kan vara till hjälp för andra. Användas. Det ger på något sätt mening åt det jag satt så fast i. När jag tittar på korten med mina stolta ögon ser det fint ut. Bra jobbat Evalill!

Ett steg i taget. Vi får se vad som väntar här näst. Det är så skönt att inte behöva veta allting, det blir bra ändå.

❤️❤️

Kram på er!

Dela gärna inlägget med dina vänner <3
Märkt , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *