Skapande i välbekant mående

Som det går så lätt så lätt som aldrig förr, så snavar jag och faller in i en allt för välbekant sinnesstämning.

Jag har vilat mina små fjärilsvingar senaste två veckorna och stegen har gått ganska tungt. Något i mig vill ha mig här under kontroll, här där allt är som jag är mest van att ha det. Jag mår inte bra men ändå finns det någon slags trygghet i det.

Det gick så fort så jag var inte ens medveten om att det skedde, då är det svårt att förhindra det. Men på något plan kan jag ändå välja hur jag vill att det ska vara. Om jag vill leva i en begränsad tillvaro, eller om jag vill leva mitt liv fullt ut med allt vad det innebär.

Jag väljer det sistnämnda. Det har varit tyst här på bloggen då jag använt det krafter jag lyckats skrapa ihop till att göra det jag behöver göra för att inte dras in mer i egots mörka värld. Och jag kan känna att det vänder. Och jag kan se att trots att måendet varit välbekant, har jag lyckats hantera det på ett sätt som ändå visar på en förändring. Att allt inte är förlorat. Allt som är Jag och alla framsteg finns kvar även om jag inte kan se eller känna det så tydligt.

Bildspel

Under min lite ofrivilliga vila så har det skapats ett nytt bildspel. Jag behövde göra något som påminde mig om hur det kan vara, hur jag kan må, hur det kan kännas i min kropp. Att det inte måste vara som det varit nu. Det finns så mycket mer! Ännu en gång har mitt skapande hjälpt mig. Ett bildspel av min ”I am”-text. Jag har tittat på det flera gånger och fått påminna mig om att det faktiskt är mina ord. Allt det där finns inom mig hur jag än upplever stunden.

Idag känns det som jag börjat hitta tillbaka till något, tror att jag till och med har fladdrat lite med vingarna igen. Kanske blir det en liten provflygtur snart…

Ja min eviga bergochdalbana fortsätter uppenbarligen. Även om det är lite påfrestande när det far upp och ner och hit och dit som det gjort sista åren, föredrar jag trots allt det jämfört med hur det var innan då jag mest var fast i en mörk tunnel. Den tiden saknar jag inte.

Livet, under ständig förändring.

❤️❤️❤️

Dela gärna inlägget med dina vänner <3
Märkt , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *