En helg i bilder

Lugna kreativa dagar

Ja det blev en väldigt lugn och ganska så ensam påskhelg som väntat, då Corona satte stopp för att träffa familjen. Vi fick nöja oss med att face-tima, iaf bättre än inget!

Två av dagarna bjöd på fint väder och jag passade på att ta med hund och kamera på långpromenader. Fånga lite blomster på bild, andas in våren och notera förändringen som sker i naturen. Lyckades till och med få mig själv att köra till ett nytt ställe, blev en utflykt till Viggeby som bjöd på nya intryck.

Det är alltid svårt det där med nytt, om så bara en så liten grej som att köra på nya vägar, det är en ångesttröskel som ska klivas över varje gång. Jag måste verkligen bestämma mig och så bara ta den där jobbigare stunden, det går över och efteråt känner jag mig nöjd! Och jag vet att nästa gång inte kommer bli lika jobbig.

Påskhelgen avslutades igår med en bit mat hos ett par fina vänner, så lite försiktigt sällskap utan kramar fick jag också och det var väldigt trevligt och behövligt!

❤️

Skaparverkstad

skaparverkstad

Ja så här kan det se ut i mitt kök, föda får intas någon annanstans….

Jag har verkligen för liten lägenhet för min hobby! Under denna helg är det inte bara köket som förvandlats till skaparverkstad utan det är ordnat kaos i alla rum. Plockat lite här och plockat lite där, måste ju se vad jag har så jag vet vad som vill användas. Kan inte komma ihåg vad som gömmer sig i alla förvaringsutrymmen. Jag har en guldgruva i mina ögon, i många andras ögon är det bara sten och gammalt bråte. När mommo och moffa flyttade från sin gård till lägenhet ägnade jag timmar åt att riva runt i alla uthus och på alla vindar och loft, lyrisk över allt fint som jag var tvungen att rädda innan det var för sent. Moffa bara tittade på mig och undrade vad jag skulle ha allt till… Det vet jag inte svarade jag, det vet jag inte förrän det kommer en idé och något vill skapas!

Det var repet jag letade efter denna gång och jag fann det! Hann dock inte slutföra projektet så det får bli en annan dag, men jag vet vad det ska bli

skaparverkstad

När köksbordet är upptaget får golvet duga för en enkel tavelmontering!

Det var väl vad som skapades dessa dagar tror jag, det har inte varit svårt att få dagarna att gå. Avslutar med några av alla naturbilder!

((Klicka för större bilder))

Hoppas din påskhelg var så fin den kunde vara

Dela gärna inlägget med dina vänner <3
Märkt , , ,

2 kommentarer till “En helg i bilder

  1. Vilken härlig påskledighet! Mysigt att få ta del av din kreativa vardag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *