Kärlek kan komma i olika form

Kärlek kan komma i olika form.

Som i form av små chokladägg och ett handskrivet brev från en kär vän. 

En fin vän jag inte har möjlighet att träffa så ofta. Hennes små överraskningar gör mig alltid så varm och glad. För att skicka något till mig måste hon tänka på mig, och att veta att någon gjort det är en speciell känsla. Jag tycker om den känslan. Men jag är inte så van vid den, inte så van vid att stanna i den och tillåta mig att känna mig lite speciell för en stund. 

Det behövde jag idag. Lite extra kärlek. 

Jag känner mig ännu väldigt tagen av historien jag delade igår, den påverkade mig starkt. Idag fick jag även veta att den enda personen jag känner till som drabbats av Covid-19, lillebrors kompis pappa, inte heller klarade kampen. Det kommer så skrämmande nära och man förstår allvaret ännu mer. Samtidigt känns det fortfarande så overkligt och svårt att ta in. Jag har en rädsla och oro i min kropp som inte kommer försvinna förrän detta är över.

Jag behövde även den kärleksfulla lilla överraskningen i den ensamhet jag just nu känner, då denna påsk inte blir som jag önskat. Det känns inte jätteroligt att sitta ensam men det är ändå det jag valt att göra, för att det är vad som känns bäst i läget som är. Helst skulle jag vilja vara med familjen, hade allt varit som vanligt hade vi troligtvis firat hos min storebror. Nu blir alla kvar på varsitt håll. Föräldrar och lillebror på Gotland, storebror i Arboga och jag blir som sagt kvar här i Linköping. Påskkänslan har gått mig helt förbi, men jag ska försöka ta tillvara på lediga dagar. Hoppas på fint väder och långa fotopromenader. Kanske kan jag få sällskap nått tillfälle om jag har tur. Jag får mer tid att dyka in i kreativitet och skaparglädjen som rör sig där inne, ja det kan jag faktiskt se fram emot.

Man får försöka acceptera och göra det bästa i det som är. Att få skapa något nytt av något gammalt är något jag älskar att göra, vi får se om det blir något verk skapat denna helg! Och så har jag ju chokladägg att mumsa på, så illa är det inte trots allt.

Glad Påsk på er!

❤️

En tanke
En gåva
Omtanke och tid
Handskrivna ord på ett papper till mig
En gåva i en känsla
Speciell
Tack för känslan jag får
Tack för det du ger och väcker hos mig
Speciell och Älskad är du min vän

❤️❤️
Dela gärna inlägget med dina vänner <3
Märkt , ,

2 kommentarer till “Kärlek kan komma i olika form

  1. Beklagar verkligen din ns bortgång av det hemska C. Men vi andra får gå vidare och göra det bästa av denna högtid även om den blir annorlunda mot vad vi förväntat oss. glad påsk

  2. ja de tär otäckt och ja det kommer närmare och närmare, men på sikt så kommer vi besegra den, tråkigt med din kompis ppapa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *