Två timmars förvandling

Mattes Frisörsalong

Ja det var dags för det oundvikliga, Bolts vinterpäls är ett minne blott. Vi har därmed bestämd att det är färdigt med kalla vindar och minusgrader, välkommen vårvärmen! En två timmars förvandling från långhårig Pudelrockare till en något stilrenare Vårhund. Eller som min kära storebror uttryckte det, ”Han såg ju mer ut som en a-lagare innan… ?”. Ja kanske på just den bilden, långhårig utan tofs och inte nyborstad, dessutom tror jag det är lite matrester i öronen… Men han var söt i all sin päls, fluffigt rund och go. Nu är den borta och man ser hur liten han egentligen är, men lika söt min lilla prins.

Det är ingen favorit när matte tar fram saxen men jag tror han tycker det är rätt skönt att få av lite päls. Han skuttade så pigg och glad under helgens promenader. Idag följde även kameran med och vi hade det väldigt skönt i vårsolen!

Före

Va, är du äntligen klar nu?!

Skönt!

Stormat lite i Linköping….

Full aktivitet i myrstacken!

Dela gärna inlägget med dina vänner <3
Märkt ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *