Rocka sockorna

Rocka sockorna!
Internationella Downs syndrom-dagen.

Har du olika strumpor på dig idag??

För idag rockar vi sockorna för att uppmärksamma att olika är bra. Idag är det Internationella Downs syndrom-dagen och kärleken till min lillebror känns extra mycket. Jag kan länka till inlägget jag skrev för ett år sedan, för det är lika sant nu som då. Jag behöver inte skriva allt en gång till….

Världsdagen för Downs Syndrom

Min lillebror, som nyss fyllt 30. I 30år har du berikat mitt liv. Skål för dig och för allt du ger! Skål för att du är den du är! Skål för livet!

❤️ Kärlek ❤️

#världsdagenfördownssyndrom #rockasockorna #internationelladownssyndromdagen #downssyndrom #lillebror #olikaärbra #kärlek

Dela gärna inlägget med dina vänner <3
Märkt , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *