Netflix-tips -Heal

Heal

Heal

Jag sitter och funderar på vad denna i mitt tycke väldigt intressanta dokumentärfilm fick mig att tänka och känna, men jag hittar inte riktigt orden. Snacka om att mirakel kan ske, på riktigt! Wow….

Ja jag kan verkligen rekommendera att titta på den. Den lyfter fram hur mycket våra tankar och vår inställning påverkar våra liv och vår hälsa. Den inspirerade mig att fortsätta det jag påbörjat, att städa mitt inre rum. Uppmärksamma och notera mina tankar, hur jag agerar och reagerar i olika situationer. Hur min inre dialog låter. För att kunna förändra behöver man först se det som är. Jag vill fylla mitt rum med ljus och kärlek.

Änglar

Den ökade även min nyfikenhet och intresse för det andliga, för änglar och energier. Det som jag tror finns där men som vi inte kan se. Ju mer jag tar del av det ju närmare vill jag komma. Jag tror att det kan hjälpa mig, speciellt min tro på Änglar. Mitt fokus har på något sätt hamnat där sista tiden och jag känner att det är precis vad jag behöver just nu, något som kan ge mig en ökad trygghet i mina steg här på jorden. Hjälpa mig älska mig själv. Något som kan hjälpa mig släppa på kontrollen, så rädslan för att leva och att dö kan minska. Så att jag istället för att gå runt och vara så rädd för allt kan börja ta del av livet så som det är meningen att jag ska göra.

~ Ta den platsen som är min ~

Jag har öppnat upp mer för att se tecken i min omgivning, tecken på att jag inte är ensam. När jag ser något så kan jag i det ögonblicket känna ett lugn. Kanske ser vi bara det vi vill se, men om det hjälper mig så spelar det ingen roll. Under gårdagens skogspromenad såg jag ett tecken från mina änglar, för jag ser iaf en Ängel där i isen.

Ängel

Avslutar med några fler helgfoton!

❤️ Önskar er en fin vecka ❤️

~ Låt inte rädslan ta över i dessa oroliga tider ~

Dela gärna inlägget med dina vänner <3
Märkt , , ,

12 kommentarer till “Netflix-tips -Heal

 1. Väldigt intressant detta med änglar .Jag tror stenhårt på det. Vackra bilder du bjuder på också

  1. Tack! Ja visst är det något speciellt med Änglar ?

 2. Kanske något jag ska se då för jag vet inte helt hur jag ska ställa mig till allt detta. Vilka fina bilder5

  1. Ja ge den en chans, det går alltid att stänga av ?

 3. Tack snälla för tipset. Idag har jag sparat på mig flera nya spännande filmer som jag ska se på Netflix från tips från andra.

  1. Varsågod!

 4. Den låter väldigt intressant! Ska lägga till den i min lista över serier/dokumentärer/filmer jag vill se 🙂

 5. Vilken fin bild du har tagit 🙂 vad roligt med ett tips på en Netflix serie ska verkligen kolla in vad det är för något 🙂

  1. Tack ?

 6. tack för tipset..ska nog kolla på den framöver

  1. Varsågod!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *