En ängel på himmelen

En ängel på himmelen

Hundängel

Änglar kan visa sig i olika former, när man minst anar det. Om man tror och vill se. Igår var det min hund som fick besök. Bolts mamma dog en kort tid efter han kom till världen. Igår när vi slappade vid Vitvär utanför strandboden och satt och tittade på himlen och alla fina moln sa mamma plötsligt att där är ju Bolt. Jag tittade åt det hållet hon pekade och såg direkt en liten form som såg ut som en pudel. Men så kände vi båda två att det såklart var Bolts mamma som tittade förbi för att säga hej. Hon hade redan börjat försvinna innan jag hade fått fram kameran, men hennes huvud är kvar. Ser du?

Ängel

Ja en liten kort stund var hon här, för att titta till sin lilla minsting. Att han är pigg och glad och njuter av livet. Jag vill tro att jag har mina änglar som vakar över mig, så självklart har våra älskade husdjur sina änglar. En kort närvaro och en fin påminnelse.

Kanske kände hon att han var rädd och ville lugna som bara en mamma kan. Bolt lider av surr-fobi, allt som surrar vill han fly ifrån. Så sommaren är en jobbig tid för honom och han blir stressad, det är ju helt omöjligt att inte möta något surr. Det var så mycket flugor när vi var vid strandboden att jag fick gå och hämta Bolts tygbur, den ville han sen helst inte lämna. Bara om vi skulle gå en promenad eller ännu bättre, gå ner till havet och leka vid strandkanten. Det älskar han! Vi hinner knappt ur bilen så tjatar han på mig som ett barn, ger sig inte förrän vi gått ner till stranden så han får plaska i vattnet 🙂

Humla
Bolt gillar dem inte, men jag tycker de är fina och fastnar lätt vid att fota humlor.

Mommo

Vi åkte till Vitvär igår efter jag hade varit hos lilla mommo några timmar. Det var prio ett, det första jag ville göra efter frukost, åka till lasarettet och äntligen få krama om henne! Även om det såklart var jobbigt att se henne så mycket sämre än sist vi sågs, var det ändå något som lättade när jag klev in i rummet. En av alla rädslor jag haft sista veckan kunde flyga iväg med vinden. Jag kom inte för sent.

Som hon själv sa när jag var där;

Jag lever nu, men jag var nog ute och svävade ett tag.

Ja du var nog det….

Vresros
Vresros
Blåeld
Blåeld
Blåeld, en favoritblomma!

Nu är vi tillbaka i Visby efter en natt i strandboden, imorgon ska jag till mommo igen!

❤️

En dag i taget

Dela gärna inlägget med dina vänner <3
Märkt , ,

2 kommentarer till “En ängel på himmelen

  1. Jag ser Bolt på bilden ❤️???Det klart att dina änglar ät runt dig också. Alla har skyddsänglar. Du kan se tecken att dem är nära dig. Jag brukar se hjärtan. Men inte på himlen.
    Mvh
    Susanne

    1. ? Tack för dina ord! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *