utflyktsdag och visioner

Idag blev det en utflykt till Vitvär med mamma och pappa. Promenad, fotograferande och fika i solen. Sämre kan man ha det. Jag passade även på att rota i brädhögen som ännu ligger kvar från när vi renoverade strandboden för ett par år sen. Rädda det jag vill ha innan pappa kapar sönder och eldar upp.

Rabbisarna har letat sig in under presenningen och haft toalett på mellanplan…. ?

Jag har en vision, om den någonsin blir till verklighet återstår att se. Där många säkert bara ser gamla slitna brädor som lämpar sig bäst till ved. Där ser jag ramar. Ja min vision är att göra egna fotoramar av gammalt virke. Jag är i de flesta fall inte så mycket för nytt och modernt. Jag gillar gammalt, det slitna som gör en sak unik, sådant som man kan se bär på en historia. Jag dras till det som har några år bakom sig. Vi får se om det blir något av detta eller om det stannar i mitt huvud..

Nu får det ligga hemma hos mamma och pappa och lufta sig, på obestämd tid…
Dela gärna inlägget med dina vänner <3
Märkt ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *