Gotlandsdag 2

Det kan finnas en risk för att bloggen fylls med gotlandsbilder denna vecka… Det brukar alltid bli mer fotande när jag är här. När det finns mer tid och energi då jag lämnar många av alla vardags-måsten hemma i Linköping. Jag tar tacksamt emot dessa stunder med kameran, det är något meditativt i det. Den hjälper mig att vara närvarande och ta in det som är just i stunden. Välbehövlig återhämtning.

Idag har jag och Bolt varit på ett av mina favoritställen och tagit en långpromenad. Det finns två ställen som har en väldigt stark dragningskraft, som jag bara måste åka till när jag är på ön. Det ena är Vitvär där jag var igår, det andra är Södra Hällarna dit dagens lilla bilfärd gick.

Jag är lite extra glad över några bilder på två små söta rabbis. Det är inte ofta man kommer så nära utan att de skuttar iväg. De måste ha varit alldeles nyvakna, eller bara väldigt orädda. Några foton och sen hoppade de ner i sitt hål i marken, då blev jag väl lite för närgången och skrämmande.

Tog även några bilder imorse när Bolt skulle ut och kissa. En fin frostig morgon med iskristaller på blommor och blad. En tidigt vaken nyckelpiga fick jag också se, jag tror den bor i mammas blomkruka utanför dörren.

Hoppas du har sett något vackert idag!

Dela gärna inlägget med dina vänner <3
Märkt , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *