Gotland

Första dagen här hemma på ön. Det blev en solig utflykt till ett änge fyllt med påskliljor. Mommo hade en önskan om att få åka dit så hon, Moffa, moster och hennes make packade in sig i en bil. Jag, mamma och Bolt i en annan. Vi möttes av ett gult hav. Som tusen små solar stod de där och svajade lite lätt i vinden. Det plockades buketter till köksborden medans jag försökte fota, men varken blommor eller hund ville vara stilla och posera så det blev som det blev… Fint var det iaf! Jag och mamma åkte sen vidare till favoritstället Vitvär/Folhammar för att ta en promenad med Bolt. Att gå där med stranden och havet bredvid mig ger energi. En mysig dag.

Tack för denna vackra Gotlandsdag!

Dela gärna inlägget med dina vänner <3
Märkt , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *