Ny synvinkel

Ibland kan man stirra sig blind på ett problem, göra det större än vad det egentligen är. Ibland är det bara att ändra synvinkel och helt enkelt gå runt och förbi, det fick jag och Bolt göra på denna skogspromenad.

Vi reagerade nog ungefär likadant, Bolt och jag, så fort han såg trädet saktade han in och det var som att han tänkte fundersamt hur vi nu skulle kunna fortsätta framåt. Matte, det ligger något i vägen som inte brukar vara där, vad gör vi nu? Måste vi vända? Eller ska vi klättra över? Krypa under? Går det ens? Men vi tog den enklaste vägen, svängde av höger och gick runt vårat hinder, kom tillbaka på stigen vi påbörjat och kunde fortsätta vår promenad som planerat!

Det är inte alltid så svårt som man först kanske kan tro.

Dela gärna inlägget med dina vänner <3
Märkt ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *