Det ovana Bra

Tacksam för allt jag har

Vi hade ett litet elevmöte online igår och jag kunde uttrycka det där som ännu känns ovant för mig och som får mig att falla in i tacksamheten, att jag lever i en vardag som fungerar och som jag mår bra i. Det är så långt ifrån självklart för mig för det här är första gången i mitt vuxna liv som jag kan säga att det är så. Jag har ingen strävan bort ifrån något, inte heller en strävan till något på så sätt att jag måste fram till något speciellt för att jag ska kunna må bra. Jag mår så bra och är så nöjd i det jag har!

Det betyder inte att jag är klar, för klara med oss själva blir vi nog aldrig helt. Och visst finns det drömmar och visioner, men det kommer när det kommer, ett steg i taget. Just nu vilar jag i tacksamheten att få vara på en plats som känns hemma på så många plan. Där jag får göra så mycket som jag älskar att göra, där det finns utrymme att fortsätta min inre resa och släppa taget om sånt som ännu begränsar mig.

Jag har verkligen nära till tacksamheten, den känslan är närvarande hos mig varje dag. Ibland undrar jag hur jag har kunnat ha sån här tur, hur kunde jag falla in i denna underbara vardag? Jag har uttryckt det flera gånger tidigare men alltså….

Tänk att just jag har så kärleksfulla föräldrar som bara vill mig det allra bästa, som givit mig en av de största gåvorna genom att öppna dörren till en av mina drömmar, att få bo i ett hus på landet. Det har sina utmaningar, jag har tappat det några gånger längs vägen, det finns en grej som triggat igång ångest och katastroftankar där jag verkligen får träna på att släppa min oro och lita på att det kommer bli bra det också. För det är här jag vill bo, jag kände det så stark från mitt djupaste inre första gången jag var här, att det är mitt hus. Jag fick inte samma känsla vid något av de andra husen jag var och tittade på, trots att det kanske var ”finare” hus som var i bättre skick än detta. Det var helt enkelt Varpeäng 4 som kallade på mig, med alla sina fel och brister och översvämningar… och jag älskar mitt speciella hem!

Tänk att just jag får ha ett jobb på Love it, en tjänst som typ är gjuten efter mig. Arbetsuppgifterna har formats fram efter hand och jag älskar variationen. Jag får dra på mig snygga arbetskläder och vara ute i trädgården och greja, jag mår så bra där och kan gå i min egna lilla bubbla. Jag får ha min plats på kontoret där jag fått sätta mig in i sånt som varit nytt för mig. Jag får också ägna mig åt sånt som är en passion i livet, att skapa med de skrivna orden, hur lyxigt är inte det?! Jag får leka med foto och text, förmedla budskap och skriva ner tankar och reflektioner. Jag får skapa meditationer, ett jobb som nu kommit så långt att det finns tre stycken att ta del av i webbshoppen, det känns stort för mig. Ja jag älskar mitt jobb!

https://loveit.se/webbshop/

❤️

Dessutom har jag hittat en gemenskap och har fina vänner som accepterar mig precis som jag är. Jag är precis där jag ska vara, där jag har de bästa förutsättningarna att fortsätta utvecklas och bli tryggare i mig själv. Fortsätta ta mina steg framåt för att se vad som väntar längre fram!

Jag kan fylla på tacksamhetslistan lite till när jag ändå håller på, för det har varit en så skön helg här hemma i det underbara vårvädret! Jag blir extra tacksam för att jag har en trädgård att gå ut och greja i för jag mår verkligen så bra i det. Tacksam för att det var så varmt att jag kunde sitta ute i solen och dricka kaffe och pausa. Tacksam för att jag äntligen tog mig för att klättra upp på vinden och få bort det gigantiska getingboet som varit där sen jag flyttade in…. Tacksam för att att jag äntligen kan få gå min favoritronda i skogen igen. Var längesen då det varit totalt översvämmat, men nu har det sjunkit undan ganska bra och jag kan gå min långpromenad längs med ån och nere vid sjön, så fint!

Tacksamma kramar till dig som läser!

❤️

Dela gärna inlägget med dina vänner <3
Märkt , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *