En flod för mitt inre -Dagar i flöde!

Ovant Flöde

Det rinner en flod för mitt inre
Jag kan känna ett flöde av liv
Av mer glädje och nyfikenhet
Tacksamhet för allt som är
En längtan efter mer
En flod som rinner i mig
Igenom mig

Jag får se och känna allt mer 
av det jag hindrat mig själv ifrån
Omedvetet
Medvetet
I min rädsla för ljuset
I min rädsla för min egen storhet
I min kamp att kontrollera min existens

Jag känner mig så färdig!

Jag plockar bort stenarna
som hindrar flödet
En efter en 
Rädslor i olika form
Jag har gjort det ett tag
Det tar sin tid
Kräver vila emellanåt
Nu kan jag känna 
ett starkare flöde
Som öppnas upp på allt fler ställen
Får fart
Som liksom rycker tag i mig ibland

Känslorna får friare väg
Rädslor får lättare att passera
Glädjen får plats att ta sig fram
Flödet känns ovant
Men jag tror
Jag kan vänja mig!

Dagar i Kärlek och Glädje

Jag har haft så fina lediga dagar, som fått så härliga känslor att dra runt i min kropp. Ja nästan så de till och med dansar runt med mig emellanåt! En helg med en själssyster. Hon som det bara känns så där lätt och avslappnat att hänga med. En helg som innehöll både väntade och väldigt oväntade saker… Man vet aldrig vad som sker när man liksom börjar öppna upp för flödet. Det landade i att vi gjorde en pakt, vi ska sluta ta oss själva på så himla stort allvar och släppa in mer glädje och bus, flams och trams, ja men typ bjuda lite mera på oss själva. För allt det där andra kan vi redan, att vara ansvarsfulla och kontrollerade, lugna och hålla oss i bakgrunden. Under 2024 är det dags för något nytt. På vilket sätt vi ska börja utmana oss mera i detta? Det får ni se… 🙂 Man måste ju liksom få ladda lite mentalt först, men jag lovar att det kommer visa sig!

Så, nu har jag skrivit det här också, ingen återvändo….

Jag fortsätter också med pågående utmaningar. Som i att våga bjuda hem vänner på middag! Så i lördags hade jag och Soulsister en väldigt trevlig kväll tillsammans med Jai&Samya och jag bara känner mig så himla nöjd. Över att våga ta initiativ, våga planera och laga mat att bjuda andra på (skönt denna gång att ha mentalt stöd och assistans!!). Så oerhört glad och tacksam över att ha vänner att bjuda till mitt hem. Även om det ännu kan vara en anspänning i det så älskar jag det!

Att få vara här tillsammans med min familj och vänner, fylla mitt hem med den speciella kärleksfulla energin av gemenskap och etthet, är så fint. Jag myser runt i känslan!

❤️

Idag stod det yoga på schemat, skönt och uppskattat av denna kropp! När jag skulle åka hem ringde en ganska nyfunnen vän och undrade om jag ville följa med på promenad för hon var i Karups Nygård. Så där blev det en välkommen övning i att vara spontan. För att svara ja till en oplanerad promenad som ska ske ganska omgående har varit långt ifrån självklart lätt för mig.

Nu fick jag en skön påminnelse om vilka förändringar som skett hos mig. Ja, det stökade lite i mig när vi bestämde att vi skulle ses hemma hos mig när jag anlände. Men det blev liksom inte direkt jobbigt. Hon är också någon det känns lätt att vara med och jag är så tacksam för dessa vänner som förgyller mitt liv. Det blev ju inte sämre av att det var ett fantastiskt vackert vinterväder med strålande sol som fick snön att gnistra så där förtrollande. Det blev en väldigt fin och givande långpromenad på ett par timmar!

❤️

Jag kan erkänna att jag upplever trötthet, men det är en nöjd trötthet efter händelserika dagar både i det inre och det yttre. Så jag vill bara säga tack livet, för allt jag får uppleva!

Tack för att jag får prova mina fjärilsvingar!

❤️

Dela gärna inlägget med dina vänner <3
Märkt , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *