Ett ögonblick av Nu -En underbar vinterdag

Ett ögonblick av Nu
Ett underbart gnistrande Nu
Ett Nu i tacksamhet

Ett nu tillsammans med hon 
som alltid alltid finns här
Hon som alltid funnits här 
Men som jag inte alltid har sett
Ett Nu med mig själv
För mig själv
Så underbart att kunna njuta
av mitt eget sällskap

I ett ögonblick av Nu
Ett gnistrande Nu i vinterlandskap
Ett Nu i tacksam rörelse
Kanske lite hackigt emellanåt
På ovana ben i ett skidspår
Men ändå en rörelse
som öppnar upp
Skapar utrymme
för ett bästa Nu


Vinterdag

Ja vilken underbar dag! Det är vinter i Skåne och egentligen längtade jag mest efter att få spänna fast min snowboard på fötterna, men i brist på lämplig backe och med en längtan ut letade jag fram längdskidorna i förrådet och hittade pjäxorna längst in i garderoben. Det var inte igår de grejerna användes kan jag säga, och det var härligt det också!

Det var ett väldigt kort uppkört spår på en fotbollsplan, mullvadshögar visade sig på ett par ställen och där kan jag meddela att det tog tvärstopp om man hade tyngd på den skidan (jag höll mig på benen men det var nära att jag stod på näsan vid första tillfället då jag tänkte att, den lilla jordhögen glider jag väl över…). Så ja, kanske lite tråkigt enformigt och instabilt emellanåt och svårt att få upp ett riktigt flow. Men det var så underbart skönt att komma ut på skidorna så trots det njöt jag varje Nu där jag stakade mig fram varv efter varv efter varv.

Landade in i min tacksamhet, för hur härligt livet kan vara. Tacksam för den som faktiskt ansträngt sig och gjort detta lilla spår. Tacksam för ännu en ledig dag som gav utrymme för en skidtur. Tacksam för mig för att jag gav mig själv den här stunden.

Ovan och otränad som jag är blev det både skavsår och mjölksyrearmar, och jag kan bara ana träningsvärken som väntar… Men inte heller det påverkar just nu min tacksamhet för denna dag.

Tack för gnistrande vackra ögonblick!

Njut av Livet!

❤️

Dela gärna inlägget med dina vänner <3
Märkt , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *