Nyfikna steg i klangskålarnas värld -Peter Hess utbildning!

Peter Hess Klangskålar.
Klangmassage.

Peter Hess -Klangmassage

Så äntligen har jag fått möta det som kallat på mig sedan augusti. Klangskålarnas ljud och vibrationer. Nya kunskaper i att nu kunna ge en bas-klangmassage. Det känns fortfarande lika rätt.

Det har varit en sån där dragning som inte går att förklara. Bara av att jag en kort stund fick prova hur det känns att ha två klangskålar på kroppen som vibrerar, så fanns det något där som inte ville släppa greppet om mig.

Jag googlade och tänkte jag skulle boka in en hel massage, men det resulterade i att jag anmälde mig till en utbildning för att lära mig mer om klangmassage och en investering i 3st Peter Hess klangskålar. Jag kunde liksom inte låta bli, jag var tvungen att prova för att se vart det leder. Trots att det var en ganska stor utgift kändes det inte jobbigt, för mig är det ett kvitto på att jag följt mitt hjärta och lyssnat till min själ. Av någon anledning behöver jag göra det här helt enkelt. Och jag är så himla glad, tacksam och stolt över mig själv som vågade göra något helt nytt helt själv!

Klangmassage

Jag vet fortfarande inte vad som väntar, men jag vet att jag älskar mina skålar och vad de kan göra för kroppen. Både för mig själv och för andra i min närhet. Min nya kvällsrutin är att ligga på Bolts favvoplats, på lammskinnet på puffen framför brasan, och använda skålarna på min egen kropp. Jag vågar knappt tro det, men under veckan som gått sedan utbildningen har jag märkt skillnad på min sömn. Alltså tänk om jag äntligen har hittat något som faktiskt hjälper mig i mina sömnproblem, bara det skulle vara värt allt jag lagt ut på detta! Så jag ska fortsätta, snart kanske jag kan få uppleva hur det är att somna på en kvart och sova ostört hela nätter. Det skulle vara ett mirakel som skulle göra underverk för min fysiska återhämtning!

Klangmassage

Övningsklient och invigning

I helgen hade jag min första övningsklient och det gick jättebra! Och att äntligen få inviga mitt klientrum kändes så fint. Jag har varit så osäker på om det någonsin skulle användas till det som varit min tanke för jag har inte känt mig redo för något terapeutande, ändå har det känts viktigt att ha den inredda platsen. En känsla av att det kommer användas i framtiden, och nu är framtiden här. 

Jag satt alldeles uppfylld och njöt när min själssyster berättade om hur hon upplevde sessionen. Som att någon pusselbit till föll på plats, en känsla av att jag har hittat hem i något nytt. Kanske kanske har jag hittat min grej, något där jag kan våga möta andra och bidra till välbefinnande på ett sätt som inte blir så ångestladdat för mig. Det känns ännu nervöst, men utmaningen att våga ha övningsklienter ”utifrån” känns inom räckhåll, något jag både vill och känner att jag kan klara av. Men först ska alla mina nära och kära som vill få sig en klangmassage, lite mera trygghet vill jag ha innan nästa steg!

Följ ditt hjärtas röst
Dela gärna inlägget med dina vänner <3
Märkt , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *