Fjärilsvingeslag – Flyger in i en ny vardag

Mirakel i ett nytt jobb

Ibland undrar jag hur jag kan ha sån tur, hur jag kan få så mycket serverat för mig trots att jag befinner mig i tvivlets dal och inte riktigt tror på att allt är möjligt… Universum måste ha ett gott öga till mig, ser till så att allt ändå alltid ordnar sig till det bästa med hjälp av assisterande händer här på jorden.

Nu har mirakel hänt mig igen och jag har längtat efter att få berätta! Väntat på dagen då anställningsavtalet är påskrivet och jag säkert kan landa in i att jag inte längre är arbetssökande. Arbetsplatsen är en plats jag önskat mig, en plats som redan känns som hemma.

Jag har fått jobb på Love it! 

Vägen dit har varit turbulent, men det var så det behövde bli. Jag behövde krascha i januari och känna att allt blev för mycket, jag behövde backa för att ta mig framåt. Jag behövde inse och acceptera att jag ännu behöver ha min vardag på ett visst sätt för att det ska fungera, för att jag ska kunna må bra. Jag har inte mått allt för bra i den processen och som sagt tvivlat starkt på att allt ska lösa sig, men det som blev ledde fram till det som är nu. Och det som är nu är ju vad jag önskat mig. Så, det finns en plan och allt har en mening.

Drömmar som slår in

Ja det som är nu är vad jag önskat mig. Jag har inte landat i det än… Nu har jag både hus på landet och ett jobb på Love it. Jag har de bästa möjliga förutsättningarna för att hitta hem i en fungerande vardag där jag mår bra. Där jag kan fortsätta min personliga resa och bygga mig själv starkare och tryggare i den takt jag är redo för.

Jag vet inte längre hur jag ska uttrycka mig när det kommer till Jai och Samya, för allt de gjort och gör för mig. Jag vet inte hur många gånger jag använt ordet Tacksam och det börjar kännas allt för fjuttigt. Räcker det att säga Tack, tack för att ni har gett mig livet tillbaka? Nej det räcker liksom inte till… Jag vet att jag själv har en del i resan jag har gjort, jag hade inte kunnat göra den utan mig själv och mitt Ja, men jag hade heller inte kunnat gör den utan dem. Så mycket kärlek och omtanke och space att få vara den man är!

Tänk att jag nu ska få jobba hos dessa underbara själar! Och jag får bidra på mitt sätt till deras verksamhet, jag får vara lite där i bakgrunden där jag ännu trivs och mår bäst av att vara. Samtidigt får de mig redan att känna mig som en i den lilla gruppen som Love it består av, de får mig alltid att känna mig lika viktig som någon annan. Det kan få mig att fälla en tår..

Min plats där kommer nog växa fram efter hand, allt-i-allo står det i anställningsavtalet. Men nu på sommarsäsongen vet jag att det blir utejobb med allt vad det kan innebära, ska jag sätta en titel på det får det bli vakt -och trädgårdsmästare, det blir toppen!

Jag får använda ord för det är vad jag har. Jag är så innerligt tacksam! Jag är så glad glad glad! Jag är så otroligt lättad! Kan jag rent av vara lite lycklig? Ja jag tror nästan det 🙂

Ny vardag

Hur bra det än känns så är det ändå en omställning att börja jobba igen när jag varit ifrån det så länge. Så nu vill jag bara ge mig själv tid att landa in i min nya vardag. Hitta balansen i jobb, hus, övrig fritid och vila. Det får ta den tid det tar. Men jag vet en sak;

Det vill blir bra!

Dela gärna inlägget med dina vänner <3
Märkt , , , , ,

5 kommentarer till “Fjärilsvingeslag – Flyger in i en ny vardag

  1. Stort innerligt lycka till ❤️

    1. Tack <3

  2. Så underbart. Önskar dig all lycka till ❤️

    1. Tack <3

  3. ❤️✨🙏🏾✨❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *