Bolt 13år -Vi firar livet

En älskad lurvig Prins

För två år sen trodde jag inte vi skulle få fira din 11-årsdag. Men det vände och vi har haft en tid utan djupare dippar.

För några veckor sen trodde jag inte att vi skulle få fira din 13-årsdag. Men det vände och du ligger här bredvid mig.

Du är inte där du var innan, men idag tänker vi inte på allt det jobbiga som finns kvar. Idag stoppar jag omöjliga beslut och rädslan för att bli ensam i en låda och lägger på locket. Ingen vet hur framtiden blir, jag vet inte när jag måste möta det, men den lådan öppnar jag inte förrän den dagen jag måste.

Idag fokuserar vi på att du faktiskt mår bättre igen. Vi firar livet. Vi firar livsglädjen och svansviftande. Vi firar oss tillsammans i fysisk form. Vi firar Kärleken. Vi firar Dig, finaste Bolt!

❤️

Älskar dig!

❤️

Dela gärna inlägget med dina vänner <3
Märkt , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *