Välkommen 2023 -Jag är redo för allt som du har att ge!

Ett nytt magiskt år har tagit sin början.

En tid för eftertanke och reflektion över året som avslutats, och en tid att sätta intentionen för året som kommer.

Jag gick inte in i 2022 på topp. Jag hade tagit beslutet att säga upp mig från jobbet, jag var utmattad, heltidssjukskriven och fylld av sorg som skulle bearbetas. Det kunde bara bli bättre, och jag kan konstatera att det blev bättre. På ett sätt känns det dock som jag inte har tagit mig någonstans, men från ett annat håll ser jag allt som hänt.

Jag har en tendens att fastna i det här med jobb och det påverkar mig stundvis ganska mycket, och där har det stått ganska stilla. Nu börjar jag tröttna på att vara arbetssökande men jag vet fortfarande inte vad det är meningen att jag ska göra eller vilka steg jag ska ta. Jag har burit med mig mina tvivel, min oro och den svårhanterliga ovissheten. Haft svårt att se hur jag ska lyckas hitta ett jobb som passar den livssituation jag befinner mig i. Nu vill jag välja att lämna kvar det i året som varit och gå in i det nya året med mer nyfikna ögon. Jag vet inte vad som väntar, men jag vet ju någonstans där inne att allt kommer ordna sig och falla på plats, jag vill inte lägga min dyrbara energi på att oroa mig. Nej oron lämnar jag bakom mig och välkomnar istället in Nyfikenheten! Ja jag ska iaf göra mitt bästa 🙂

Tänk så spännande att få se vad det är som kommer i min väg, vilket mitt nästa jobb blir!

Alltid Värdefull

Kanske har jag också satt mitt värde där, dömt ut mig själv som sämre för att jag inte har ett jobb. Jag vet att det inte identifierar mig på något sätt men ändå, när jag får frågan vad jag gör eller hur det går drar det in en mörkare dimma, något skamfyllt som lägger sig som en klump i magen. Tror att andra ska tycka och tänka saker om mig. Men inte heller det kan förändra den jag är, mitt värde sitter inte i andras åsikter om mig. Jag är lika värdefull hur min livssituation än ser ut.

Och jag kanske inte har en anställning, men jobbar gör jag. Mitt jobb är mig själv så som det varit i många år, det har känts som ett heltidsjobb och det har ofta varit tufft att orka med det andra jobbet också. Så egentligen kan jag med tacksamhet se tillbaka på 2022 då jag kunnat lägga den mesta av min energi på att hjälpa mig själv framåt och hemåt.

Från det hållet, när jag tittar på min personliga utveckling och inre resa, kan jag se att jag är på en helt annan plats än för ett år sen. Jag kan se allt som hänt och allt jag gjort, alla stora framsteg och utmaningar jag tagit mig igenom, allt jag vågat titta på i mina mörka vrår. Oron kring jobb och ekonomi har funnits med mig, men jag har ändå kunnat ta till vara på tiden. Ägnat mig åt det jag har behövt allra mest för att förbereda mig och göra mig mer redo för det som väntar. Riva murar och begränsningar.

Seger

Love it är en stor del i min vardag och det hjälper mig i att släppa taget om det gamla. Det blev några helger där under året och de olika utbildningarna hjälper mig så otroligt mycket på alla sätt.

Tänk att jag under 2022 fick hela tre diplom att pryda min vägg med. Vilket seger och så mycket stolthet som bor där!

❤️

Hyposyntesterapeut 

Fördjupning i Hyposyntes

Hypnoterapeut

❤️

Jag påbörjade även en ny som ännu pågår för att träna upp min intuition –Soul Mediumistic Re:connection

Jag fortsatte distansutbildningen som började i september 2021 som varje vecka ger mig en påminnelse om Sanningen –Soul Manifestation coach. Den har förutom de vanliga lektionerna och mötena innehållit en retreat som var både tuff och alldeles underbar.

Genom Love it har det också blivit en ny gemenskap där vi jobbar med iTeraCare, healingstaven. En investering för att hjälpa min kropp till mer balans och få mer energi.

Så ja, det har varit ett år med fokus på mitt tillfrisknande och det har gett resultat. Jag har några taggar kvar men jag mår bättre än någonsin!

Flytt och framtid

Jag befinner mig också på en helt annan plats rent fysiskt än för ett år sen. 2022 var året min dröm gick i uppfyllelse, året då jag flyttade till ett hus på landet. En flytt från Bjärehalvön ner till Blentarp. Alltså vilken Lycka och året kunde inte ha slutat på en bättre plats!! Det är ännu så nytt så jag har knappt fattat det, men här sitter jag och kan bara le och känna tacksamhet. Man vet verkligen aldrig vad livet kommer bjuda in till….

Jag firade jul och nyår på Gotland och det var lika mysigt som alltid att vara där, återhämtning efter en intensiv tid, men det var också skönt att faktiskt få längta hem till mitt. Jag parkerade bilen halv två i natt efter en lång och lite småjobbig bilkörning i mörker och regn, trots att det är så nytt och jag inte riktigt kunnat fatta att drömmen blivit verklighet känns det så Hemma, så rätt.

Här vill jag sätta intentionen för detta år. Jag vill fortsätta forma mitt hem. Jag vet att det här kommer bli bra. Jag känner att detta hem, mitt hus och platsen det befinner sig på, kommer hjälpa mig så mycket på resan att hitta hem allt mer i mig själv, hem till min själ.

Jag ska fortsätta det jag gör, hålla fast vid mitt JA trots att det kan kännas utmanande. 

Fortsätta utforska min väg, våga öppna upp för övningsklienter för att ge vidare det jag fått till mig.

Ge mer plats för Healingstaven och alla mirakel den kan bidra med, för mig själv och för andra.

Släppa oro och tvivel och bara fokusera på hur jag kan göra det bästa av just denna dag. Ha tillit till att allt ordnar sig, allt kommer när det ska komma.

Öppna upp för alla underbara människor jag har berikats med att ha i mitt liv, som blivit fler i antal under året som gått. Människor som hjälper mig se mer av mig. Inte vara så rädd för att ta kontakt.

Jag går min unika väg men jag är långt ifrån ensam på min resa, tack till alla er som finns med mig i någon form!

Jag önskar dig ett underbart magiskt 2023!

Dela gärna inlägget med dina vänner <3
Märkt , , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *