Hypnosutbildning -En upplyftande första helg!

Love it

En spännande fortsättning

En första helg på en ny utbildning är avklarad. Hypnosterapeut. Jag är så glad, så glad att jag anmälde mig tillslut efter mitt vanliga velande och diskussioner med egot. Innerligt Tacksam att Bolt fick lov att följa med då det där med hundvakt ännu är ganska olöst, jag blir lite låst hemma tyvärr… Men, denna gång löste det sig ändå och han är ju snäll och skötsam som tur är! Efter tredje dosen hypnossession på en dag började han dock bli rastlöst 🙂

Det har varit en så skön helg med en fin grupp med människor. Bästa Jai som ger av sig själv och sin kunskap. 10elever, tre jag känner väl sen innan och sex stycken nya bekantskaper. Vi alla har gått hyposyntes så det kändes som att vi landade ganska direkt i varandras sällskap när vi satte oss i cirkeln. Föll sig naturligt och allt var så välbekant men ändå annorlunda.

Cirkeln är ännu en laddad situation när turen går runt, men jag blev inte helt tyst en enda gång när turen kom till mig. Framsteg! Det är ungefär 9månader sen jag satt där sist och det har skett förändringar i mig under den här tiden som på många sätt har varit väldigt tuff. 

Motgångar har något att ge precis som allting annat. Trots en konstant stress i min kropp under mina 8månader på jobbet som inte blev vad jag hade visioner om, kan jag såklart se att det också gav mig något. Ja något mer än utmattning och en kraschad mage… Att gå emot mina rädslor varje dag jag var där och klara av utmaningarna så bra som jag ändå gjorde har gjort mig lite starkare och säkrare. Jag fick träna på att prata och ta initiativ och ha uppmärksamhet riktad mot mig. Att sen också lyssna på kroppen och känna in situationen och våga ta beslutet att säga upp mig, trots att det innebar en väldigt oviss framtid och ett par månader utan a-kassa, gav mig något även det. Det var att säga till mig själv att jag och mitt mående är viktigast.

Jag är viktigast i mitt liv

Där fick jag också jobba väldigt mycket med tilliten. Att vila i den, veta att allting ordnar sig på något sätt. Det finns någon mening även med detta för jag vet att det är rätt beslut.

Och trots min nuvarande arbetssituation som inte är direkt rolig mår jag så mycket bättre än när jag jobbade, och nu börjar jag känna hur energin kommer tillbaka mer och mer efter utmattningen som slog till i slutet på november. Börjar känna att jag är redo att fortsätta med allt som jag vill göra. Mitt största fokus nu är att ta mig vidare i hyposyntesen. Jag har hållit den vid liv men jag har inte orkat ge den så mycket som jag hade önskat och tänkt, vägen till ett diplom blir längre än den skulle blivit, men gett upp har jag då inte gjort! Och jag vet och känner att allt jag gör nu, utbildningarna jag går, hjälper mig framåt även där. Allt hänger ihop.

Stolt

Helgen i Blentarp och den nu påbörjade hypnosutbildningen lyfte upp mig lite till och jag befinner mig ännu i den sköna känslan den lämnade efter sig. Den blev inte så utmanade som jag hade förberett mig på, konstigt… Jag är så nöjd och stolt över hur jag var under dagarna där, över alla framsteg jag gör som ibland blir så väldigt tydliga både för mig själv och för dem som känner och ser mig. Det var fyra personer som uppmärksammade samma sak som jag själv gjorde i helgen, som såg den förändring som skett. Det är faktiskt mäktigt och jag blir väldigt berörd när de uttrycker det till mig.

Jag kände mig mer öppen och närvarande. Jag pratade mer. Jag lyckades hålla fast vid mitt JA till mig själv och den väg jag vill gå. Skrapa ihop mod att göra sånt som ännu är läskigt istället för att göra det tryggaste och dra mig tillbaka. Jag omfamnar mig själv i det. Bra jobbat Evalill! 

Hypnosen känns väldigt spännande och jag ser verkligen fram emot fortsättningen. Helgen gav mig också en boost i motivation och inspiration. Den här känslan som jag inte riktigt förstår gör sig starkare. Jag vill. Jag vet inte hur, men jag vill. Jag ska vidare framåt!

I AM THAT, I AM

Jag och två vackra själar avslutade söndagen med cafebesök. Jag lyxade till det, helt enkelt för att jag tyckte jag var värd det! Värd en varm choklad med grädde för att fira mitt modiga jag som tar sig fram i allt som är!

Kram och Kärlek!

Dela gärna inlägget med dina vänner <3
Märkt , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *