Min Fjäril har hittat hem

Inspiration och Skapande

Som jag älskar när inspirationen infinner sig och det finns något som vill bli skapat! När mitt nya gamla ekskåp kom på plats häromveckan blev det tomrum över, det behövdes en tavla. I förrådet där man kan hitta både det ena och det andra fann jag två ramar modell större som jag sparade när mommo och moffa flyttade från gården, perfekt! Jag behövde inte fundera så länge på vilket foto jag skulle välja, det var ganska självklart. Det var en given plats för min Fjäril.

Så köksbordet gjordes om till hobbybord. Skärmattan, passepartoutarken och alla skär/monteringsgrejer åkte fram. Så roligt, älskar att se något växa fram. Det är därför jag har ett så välfyllt hem, därför mina väggar snabbt fylls med tavlor, för att jag älskar att skapa! Och någonstans måste ju skapelserna få en plats…. Att få skapa något med mina foton är något jag verkligen har fastnat för, att få använda dem så de inte bara ligger bortglömda i datorn. Att få leka och kombinera med gamla ramar och fönster, med ord och budskap. Det ger mig så mycket och jag känner mig så nöjd med min nya Fjärilstavla!

Älskar utsikten från min soffa!

Ja den hittade verkligen hem, min fjäril. Kan sitta i soffan i tystnad och bara titta, extra mysigt på kvällen, känns så fridfullt.

Ofta bor det en djupare mening i det som föds fram, en vacker symbolik, ett budskap, en påminnelse. Vart jag än vänder blicken här hemma, framförallt i vardagsrummet där det mesta hamnar, blir jag påmind om den sanning jag vill vara i.

Min Fjäril, just detta foto, har varit med mig en tid och betyder något alldeles speciellt för mig. Den har förevigats på armen tillsammans med Bolt och min systemkamera. Den väckte reflektioner som blev till ett bildspel => ”Fjärilarnas Budskap” .

Jag ser mig själv i den. Den påminner mig om den resa jag gjort. Den påminner mig om den jag är idag. Den påminner mig om mörkret och kampen som varit, men också styrkan jag bär på som tagit mig igenom så mycket i känslan av hopplöshet. De skadade vingarna påminner mig om att hur det än har varit, trots ärren som min kamp har gett mig, kan jag ändå lära mig flyga och leva mitt liv fullt ut.

Den påminner mig om att inte ge upp och att se det vackra och unika i mig!

❤️❤️❤️

Komplett tavelvägg

Den andra ramen har också fått sitt foto och kommit upp på väggen, även den bär såklart på ett budskap och även den finns i ett bildspel => ”Din plats på jorden” och ett blogginlägg => ”Du syns ändå” .

En påminnelse om att inte gömma mig, att jag har min plats på jorden som ingen annan kan fylla. Mitt liv har en mening och jag som alla andra har något att bidra med. Om det inte var meningen att jag skulle synas så skulle jag inte vara här på jorden, att gömma och förminska ner mig själv gynnar ingen. Jag är här för att Leva!

När jag ändå hade allt framme gjorde jag i ordning den tomma ramen i tavelväggen också, skrev ut ett favoritfoto på en rosa pionknopp. Så nu är väggen komplett. Iallafall för nu, jag menar det finns ju plats för fler om man vill 🙂

Kram och Kärlek vackra själar!

Dela gärna inlägget med dina vänner <3
Märkt , , , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *