En fin första semestervecka

Semester med familjen

Tänk så fort en vecka kan gå, samtidigt känns den lång då vi hunnit med en hel del. Nu är det tomt igen, bara jag och Bolt. Det har verkligen varit mysigt att ha mamma, pappa och lillebror på besök här i mitt nya hem. Och det var så smidigt nu när jag har egen uppfart där deras husbil får plats, lyxigt värre!

Veckan har innehållit utflykter i vackra Skåne. Jag har visat ställen jag känner till. Vi har rastat hundarna vid min och Bolts favvostrand, den blev godkänd av Doris också! Vi har varit på ställen som varit helt nya även för mig, jag har sett lite mer av både Bjärehalvön och Kullahalvön.

Promenad vid Dagshög

En utflykt till den andra halvön och Kullens fyr

Loppisbesök!

Pappa har varit måttligt road men det har varit tre mot en plus att det varit jag som kört så han hamnade i underläge 🙂 Så jag har fått stillat mitt loppissug och fyndat lite smått och gott. Även fyndat ett par större grejer så det har skett förändringar i lägenheten, fick passa på när jag hade extra händer och någon som kunde få på släpkärra på sin bil. Nytt köksbord och stolar och ett gammalt ekskåp som jag alldeles förälskade mig i har hittat hem. Så nöjd med mina köp!

Vi har ätit gott. De hade med rökta flundror från Gotland som storebror fiskat och rökt vid strandboden, det bästa så semestern kunde inte ha börjat bättre förra fredagen! Min grill har används för andra gången (!) och pappa serverade gott kött. En kväll glömde vi bort tiden så då blev det snabblösning, jag och lillebror åkte och hämtade pizza. Vi har festat på kräftor. Vi har ätit nykokta rödbetor från Bjäre med smör och salt, nästan som godis. Ja deras potatis var inte heller så dum. Skånsk gräddglass fick också godkänt!

Så nöjd, glad och tacksam för denna vecka. Får se vad andra och sista semesterveckan kan tänkas bjuda på!

Dela gärna inlägget med dina vänner <3
Märkt , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *