En tuff utmanande fin Skånesommar

Oj så längesen det skrevs ett blogginlägg. Det har varit fortsatt tyst då vardagen fortsatt vara utmanande, det är verkligen en dag i taget. Ibland en stund i taget. 

Pendlandet fortsätter och det är fortfarande framförallt kring jobbet det cirkulerar. Ångest och välmående om vart annat, märkligt hur snabbt det kan skifta. Ibland vill jag ge upp för att allt känns för svårt. Ibland känns allting roligt och bra och jag ser bara vilka framsteg jag gör, hur mycket jag tycker om att vara med människorna på Sommarsol. Känner att möten och samtal med de äldre ger mig så mycket, samtidigt som jag faktiskt kan känna att min och Bolts närvaro uppskattas. Det är bara så mycket jag ännu behöver landa i. Människor jag ännu ska lära känna och skapa en relation till, rutiner som ska hittas och trygghet som ska byggas upp i allt det nya. Behöver fokusera mer på tilliten, och på tron att jag faktiskt fixar det här. Fokusera på alla bra stunder som på något sätt bekräftar det. 

Jag har även haft flera fina lediga dagar med fina människor som fått energinivån att höjas. Fina ensamma dagar då kameran fått följa med mig och Bolt ut. 

Besök av Påfågelöga och mysiga utflykter i vackra Skåne. Hon har även fått ställa upp som övningsklient så jag har kunnat öva Hyposyntes hela tre gånger denna månad vilket känns väldigt bra! Mina små steg fortsätter där också, det går inte fort men jag står heller inte stilla. 

Love, Peace and freedom!

Helgen som passerat var det jag som åkte iväg hemifrån och tillbringade dagarna i Eslöv/Blentarp. Jag och Påfågelöga drog på Hippiefest för att fira Jai 🙂 Det var så fint att få landa där igen och det var en väldigt mysig och roligt eftermiddag/kväll. Jag mådde bra. Kände mig som en härligt fri hippiesjäl i min lånade regnbågsdress där jag dansade barfota i gräset!

Life is good!

Jag ser fram emot semestern som väntar efter denna vecka. Så här i efterhand kan jag se och känna att det blev för mycket nytt på kort tid. Stora beslut, flyttförberedelser, flytt, sista helgen på Hyposyntesutbildningen, börja nytt jobb innehållande stora utmaningar… Upplever att jag aldrig riktigt haft tid att landa, att jag inte hinner återhämta mig mellan alla stunder av utmaningar och energikrävande ångestdippar. Så jag tror att två veckor semester kommer göra mig gott. På fredag kommer besök från Gotland så ledigheten börjar på bästa sätt. Mamma, pappa, Doris och finaste lillebror! Längtar!

Ser ni hjärtat?

❤️ Kärleken letar sig fram överallt om vi är öppna för att se den ❤️

Dela gärna inlägget med dina vänner <3
Märkt , , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *