Hej då AF! Hej Sommarsol och ny vardag!

En sista arbetslös dag!

Ja imorgon är det dags, imorgon börjar jag min första intro-dag på mitt nya jobb på Sommarsol. Imorgon börjar en ny vardag. Jag kommer inte undan nervositeten längre. Jag kommer inte helt undan alla välbekanta tänk-om-tankar som väcker tvivlet inom mig. Men, jag tror faktiskt inte det påverkar mig lika mycket som det har gjort. Tilliten har växt sig starkare, nyfikenheten tar mer plats. Det är läskigt men jag ser fram emot att börja jobba igen!

Jag tror att jag ofta kan förväxla nervositet med ångest, kan upplevas lite på samma sätt men det är inte samma känsla. Att vara nervös är ju faktiskt helt ok att vara inför något helt nytt, så jag välkomnar den känslan lika mycket som alla andra.

Hej där Fröken Nervös, allt kommer gå bra för vi gör det här tillsammans!

❤️❤️❤️

Terapihund med sommarfrisyr

Har ägnat denna förmiddag åt att fixa sommarfrisyr på Prinsen, så han är fin och redo inför värme och jobbstart. För även han ska börja jobba på Sommarsol imorgon vilket känns så fint. Jag har alltid sagt att han är min terapihund, nu på äldre dar får han chansen att praktisera erfarenheterna han har med sig till flera. Jag är övertygad om att han kommer sprida glädje och kärlek lika mycket som han kommer att få.

Han är överlag en lätt hund att ha med sig och jag ber för att allt kommer fungera, att han känner sig hemma och anpassar sig efter hur våra dagar ser ut. Jag vet ju ännu inte själv exakt hur det kommer att bli men jag vilar i tilliten att allt kommer falla på plats, precis så som allt har gjort längs vägen fram till nu!

Avslutar med lite bilder från veckan som gått. Bilder från Vejbystrand, Hemmeslöv och Ekereds naturreservat.

Vejbystrand

Hemmeslöv

Ekereds naturreservat

Idag strålar solen från en klarblå himmel och jag tror det är för varmt för Bolt att promenera, trots den nya sommarfrisyren. Kanske ska vi åka till stranden så han kan springa lite vid vattnet. Det är ju inte högsäsong ännu så kanske är det inte så många fler där, så vi får plats på den lilla parkeringen vid vår närmaste strand med hundbad.

Kram och Kärlek!

❤️❤️❤️

Dela gärna inlägget med dina vänner <3
Märkt , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *