Bokskogsutflykt -En första cykeltur

Cykelutflykt

Idag fick jag för mig att montera på Bolts cykelkorg igen som åkte av i flytten.

En kort cykeltur och så var vi plötsligt i Halland! Där hittade vi en helt magisk bokskog. Alltså jag bara gick där och kände mig nästan salig, jag har nog aldrig sett en sån skog.

Kände mig lycklig där jag gick och lyssnade till lugnet, fågelkvitter, vatten som porlar medans jag tog in den magiska känslan jag fick när jag tittade mig omkring.

Wow! Var tvungen att ringa videosamtal till mamma och visa vilken underbar natur jag har här. Denna natur, att ha närhet till både skog och hav, gör mig så gott! Jag är så himla glad att jag hamnade här. Att det är just här jag får påbörja mitt nya liv i en större frihet. ÄLSKAR omgivningarna!

Fotosuget ryckte tag i mig ordentligt idag så nu är det nog minsann dags att väcka liv i systemkameran som fått vila typ hela året. Kanske att den får följa med nästa gång vi beger oss ut, jag och prinsen!

❤️❤️❤️

Vilken tur, vi hittade hem igen! 😊

Avslutar med några bilder från gårdagens besök vid havet. Kan inte fatta att jag verkligen bor här….. Det är så vackert. Jag är så Tacksam!

Dela gärna inlägget med dina vänner <3
Märkt , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *