Fjärilsvingar -Dikt

Ett hjärta i skogen

Så vad gör alla ni andra nu när det tydligen är påskhelg?? Själv har jag ingen större koll på dagarna här i flyttkaoset som påbörjats. Packa packar packar…. Det är rörigt och det kommer vara en aning påfrestande tid nu, men vet ju att det kommer bli bättre sen så jag håller ut och betar av en sak i taget.

Bolt tycker jag är så tråkig, så idag stoppade jag in honom i bilen och åkte till skogen för att gå en promenad. Lycklig hund! Och vi mötte Kärlek där på stigen. Ett fint litet hjärta, en påminnelse om att jag aldrig är ensam, en påminnelse om det som är viktigt och att allt kommer bli bra.

Finbesök

Jag fick ett tecken till när vi hade kommit hem, när jag återgått till mitt packande. Blev förvånad när jag plötsligt såg något som fladdrade vid fönstret, en vacker fjäril som på något underligt sätt tagit sig in.

Ifall någon missat det så älskar jag fjärilar, tycker det är vackra att titta på men de har också en symbolisk mening för mig. Så detta lilla oväntade finbesök väckte något fint hos mig. Och jag kom att tänka på ännu en liten text som skrevs förra veckan, känns passande att dela den nu.

Fjärilsvingar

Bubblande ovana känslor
Det drar runt i min kropp
Upp och ner
Fram och tillbaka
Kan inte sitta stilla
Kan inte sluta le

En framtid som inte längre befinner sig i ångestdimmor
En framtid som lockar och drar

Bubblande ovana känslor i min kropp
Förväntan och nyfikenhet
Längtan efter förändring
Pirr inför det nya

Modiga stora sjumilakliv
Beslut från en plats där allt är möjligt
Där rädslan får stå tillbaka
Där inga tvivel finns
Dit egots röst inte når fram
Där tilliten bor
En plats i Kärlek

Fjärilsvingar som gör sig redo att flyga
Osäkra trevande
Inte helt övertygade om hur det ska gå till
Hur gör man för att flyga så långt?
Går det verkligen?
Bär vingarna hela vägen?
Osäkra vackra 
Sköra och starka
Fjärilsvingar som längtar ut i friheten

Skrämmande ovisst
Spännande nytt
Hur ska det bli?

Ett nytt kapitel
Där allt kan hända 
Ett nytt kapitel
Utan begränsningar 
Ett nytt kapitel 
Med utslagna vingar
En Fjäril redo för Livet!

~ Feel the fear and do it anyway ~

Dela gärna inlägget med dina vänner <3
Märkt , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *