Ensam i en strandbod

Känns som det var längesen jag skrev. Jag är tillbaka på Gotland och unnar mig en veckas semester. En annan känsla jämfört med hur det var i somras då jag var omsluten av oro, skräck och sorg.

Nu kan jag vara mer i ledigheten och känna hur skönt det är att bara vara. Jag har umgåtts med familjen, ätit kräftor hos Moffa, firat mamma som fyllt år, besökt mommos grav, promenerat vid hällarna. Idag åkte jag och Bolt till Vitvär och tog en långpromenad längs stranden och ett stormigt hav. Solen visade sig och det var varma vindar som cirkulerade omkring oss. När vi efter två timmar var tillbaka där vi startade drog mörkare moln in och vädret blev sämre, men det passade mig ganska bra. Jag gick in i strandboden, tände ljus, gjorde mig en stor kopp kaffe och satte mig tillrätta i soffan med en bok. Jag minns inte när jag läste en bok senast. Blev påmind om att jag tycker om att läsa. Det var en lugn och trivsam stund i min ensamhet med vågbruset som bakgrundsmusik. Så skönt att ha så mycket ro i kroppen att jag lätt kunde klara av att bara sitta där ett par timmar och inte bry mig om någonting annat. Återhämtning.

Folhammar
Det bästa med lågsäsong är folktomma stränder, lycklig hund som får slippa koppel en stund!
Dela gärna inlägget med dina vänner <3
Märkt , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *