Filmklipp från ”Utställningskonsert” -Låt det Kännas

Jag klippte ihop en film ifrån min Gotlandshelg i april, för mig själv och som ett minne till kören. Att dela den med fler än mina närmaste har inte känts lika självklart. Men så har ett par personer hintat om att jag kanske skulle ta och dela länken här, och jag tänker nu att varför skulle jag inte vilja dela med mig av min stora seger??! Om jag vågade stå där vid mikrofonen sammanlagt 4ggr och bjuda in främmande människor till mitt inre, och jag förstår fortfarande inte hur jag lyckades klara av det, så borde jag väl kunna våga dela det här också. För dig som skulle vilja ta del av en speciell stund, även om det såklart inte blir samma känsla att titta på en inspelning som att vara på plats.

Jag är så glad att jag fick göra det här med Feelgood-kören, den klingar för mig så fint ihop med det jag gör och det jag vill förmedla. Det är en kör där man får vara just precis som man är, en kör där alla är välkomna och man är med helt efter sina egna förutsättningar, det finns inga höga krav på vad man ska kunna eller hur mycket man ska delta, man gör bara så mycket som man själv vågar, vill och orkar, fokus är inte på prestation utan på att sjunga och må bra. Tillsammans med en engagerande färgglad energifylld körledare delar de glädjen till sången!

Ungefär halva klippet är ifrån konserten och då är pappa snäll och står på läktaren och filmar, under söndagens gudstjänst som utgick mycket ifrån min utställning ska jag försöka sköta kameran själv, så den inspelningen blir ju inte superbra då jag samtidigt ville vara med och sjunga med kören, så jag springer där fram och tillbaka och hamnar oundvikligen mitt framför kameran, och så dör batteriet så allt kommer inte med och jag skarvar lite med mobilinspelning. Och nu inser jag att jag gör precis det jag inte alls behöver göra, ursäktar mig och förklarar mig, för att det jag gjort inte är perfekt. Ännu så rädd för vad andra ska tycka och tänka…

Jag börjar om.

Hej alla vackra människor! För dig som skulle vilja ta del av dagen då jag övervann min stora skräck att prata inför människor och lyssna till Feelgood-körens fina sång, kommer här länken till filmklippet!

 

 

Dela gärna inlägget med dina vänner <3
Märkt ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *