En ny början, en ny utbildning – Soul Manifestation coach

Steg genom en ny dörr

Idag har jag börjat en ny utbildning, Soul Manifestation coach.

Ja har man en gång börjat hos Love it är det svårt att ta sig där ifrån *ler*. Man vill liksom vara kvar i deras härligt kärleksfulla energi. Jag vill fortsätta ta del av allt det som de förmedlar. Jag vill och behöver fortsätta bli påmind om allt som jag är, den sanning jag vill vara i. För ännu faller jag så lätt tillbaka i gamla mönster, fastnar i tvivel.

Och kanske också att det ger mig mer av känslan Gemenskap, nya vänner, vem vet… Denna utbildning är på distans så man tar del av lektionerna hemma, men sen är det videosamtal, eller ”hjärtemöten” som de så fint blivit döpt till, en gång i veckan. På torsdag är första så då får jag se alla andra som nu ska gå samtidigt som mig. Nervöst och spännande.

Vägen framåt

Jag velade i vanligt ordning innan jag lyckades bestämma mig. Men jag landade hela tiden i att jag vill gå, varför ska jag då inte ge mig själv denna fortsättning? Så, till slut anmälde jag mig och nu är jag spänd inför vad som kommer. Undrar vart denna resa kommer leda mig? Jag hoppas att det vi får ta del av de närmaste månaderna i denna utbildning även kommer hjälpa mig i Hyposyntesresan där jag ännu inte har kommit i mål, och där jag hela tiden glider in i tvivel på att intyget kommer bytas ut mot ett diplom. Rädsla och osäkerhet blockerar fortfarande min syn så jag kan inte se mig själv vid mållinjen, får hela tiden påminna mig om att släppa fokus på det och fortsätta ta stegen jag vågar och klarar av just nu. Jag kan inte göra mer än mitt bästa och sen får vi se hur långt det räcker. Det finns så mycket jag har trott mig veta att jag aldrig kommer göra eller klara av, som sen visat sig vara utmaningar jag tagit mig förbi. Så jag fortsätter, ett steg i taget. Allt blir som det ska.

Larvens Budskap

Larvens budskap

Idag på stranden tillsammans med Bolt såg jag denna lilla söta vän som kämpade sig fram i sanden, kunde inte låta bli att följa den med blicken en stund. Tänkte att kanske hade den ett budskap till mig denna dag när något nytt börjar, så jag slog upp min lilla bok när jag kom hem, Solöga. Orden jag läste kändes ganska träffande…. Tack!

∼Du befinner dig i en stor utvecklande fas i ditt liv just nu. Denna fas skapar förnyelse på alla plan. Min gåva till dig är att genomgå en förändring. ∼

∼ Här handlar det om konkreta förändringar. Du byter verkligen skepnad/roll. ∼

Mot nya äventyr!

Dela gärna inlägget med dina vänner <3
Märkt , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *