Kärlekens dag

allahjärtansdag

Alla hjärtans dag

Egentligen är det ju kärlekens dag varje dag. Den finns överallt, i allt och alla. Den bor i allt som ögonen vilar på. Kärlek är det vi i sanning är, den kraften som förenar oss. Men det är ganska härligt med denna dag då det liksom exploderar lite överallt. Då vi kanske blir påminda om att visa den Kärleken vi är och känner för varandra.

Jag fick kärlek på posten vilket gjorde min dag. En liten ask med chokladhjärtan. Men nu är det visst bara papperet kvar…. Gottis till eftermiddagskaffet! Det vackra budskapet i locket finns också kvar, ord som till skillnad från choklad kan sparas för evigt.

❤️❤️❤️

”Alla morgondagens blommor gömmer sig i de frön som sås idag”

Massor med Kärlek till dig min blomma

❤️❤️❤️

Vackert och värmande!

Tacksam!

Solig skogspromenad

Även tacksam för den lilla skogspromenaden med Bolt i det vackra vintervädret. Det har varit alldeles för kallt för honom sista tiden, gör situationen extra tuff för honom och promenader har typ inte existerat. Men idag var det bara en minusgrad vid lunch och vi strosade lite försiktigt en hel halvtimme, det var längesen vi var ute så länge och vi uppskattade nog stunden lika mycket båda två!

Jag hoppas för hans skull att kylan släpper taget snart…

Ta hand om er och låt Kärleken flöda!

Dela gärna inlägget med dina vänner <3
Märkt , , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *