Återförenade

Bolt

Hemma igen!

Så otroligt skönt det var att hämta hem min lilla prins igår efter lunch, få veta att allt har gått bra. Han var ganska medtagen och groggy hela dagen, lite jobbigt att se men samtidigt var han väldigt söt. Han såg ut som ett litet frågetecken med sina trötta ögon och tungspetsen som stack ut.

Idag har han återhämtat sig och det enda som märks efter veterinärbesöket är en glugg bland framtänderna. Övriga tänder såg fina ut och fick beröm, veterinären hade aldrig sett så fina tänder på en dvärgpudel i hans ålder. Hur det kommer sig vet jag inte för det enda jag klarar av att borsta på honom är framtänderna som också är de som blivit drabbade av tandsten, det måste vara hans dyra tuggben som är bra för honom. Det var i vilket fall skönt att höra.

Vi fortsätter nu våra steg framåt efter dessa prövningar. Medicinschema är skrivet och ska nu följas noga så vi vet att vi får ut bästa effekt. Ett pussel att få ihop det, det är inte bara medicinerna som ska anpassas till varandra utan också att det inte får ätas mat timmarna före och efter. Jag hoppas allt jag kan på att det bara är tillfälligt, att denna kur ska göra honom piggare på promenader. Jag ber för att han ska slippa fler dippar.

Vi tar en dag i sänder och får ta allt som det kommer. Utvärdering och nya beslut längre fram. Idag är idag och jag är tacksam för att min lurviga prins ännu finns med mig. Idag är en fin dag!

❤️

~ Solen lyser för Hoppet om en ljusare framtid ~

Dela gärna inlägget med dina vänner <3
Märkt , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *