Fotoutmaning -Färg i november

Har ni också sett det där bländande eldklotet på himlen idag? Det blev så chockerande ljust så det gjorde ont i ögonen. Solen tror jag den kallas, ja den har ju inte visat sig så mycket sista tiden. Gömt sig där bakom de gråa molnen. Jag gick härom dagen och tänkte på hur lätt det är att fastna i det mörkare registret och fokusera på det som inte är så upplyftande. Istället för att fokusera blicken på det som mer finns där, för det finns nyanser i det mesta.

Det finns nyanser i ett grått november. Det är lätt att bara se hur mörkt och skitigt det är. Jag gick där i skogen och tänkte att jag ska ta in alla färger jag kan se. Min ”riktiga” kamera hade jag inte med mig så mobilen fick tråkigt nog duga för att dokumentera. Kan väl säga att det mesta blicken föll på var brunt och grönt. Men det är färger lika mycket som alla andra och det finns en mängd nyanser av en färg.

Så här kommer en gråmulen skogspromenad i novemberfärger

Hur många färger och nyanser kan du ta in under en promenad?

Dela gärna inlägget med dina vänner <3
Märkt , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *