Affirmation – All is well

Ibland tar man till sig vissa ord och meningar som kommer i ens väg, det blir något som fastnar och hänger sig kvar. Jag bjuder på en affirmation som fastnat hos mig. När livet och framtiden mest skrämmer mig försöker jag komma ihåg att upprepa dessa små meningar för mig själv;

”All is well. Everything’s always working out for me.”

Det brukar kunna hjälpa mig, påminner mig om att hur det än är så löser det sig på något sätt. Det har ju liksom gjort det hittills, även alla gånger det känts som att allt är över så har det ordnat sig och jag har överlevt, så varför skulle det inte göra det i fortsättningen också ☺️ ?!

Våga tro

Affirmation. All is well. Everything's always working out for me.

Önskar dig en trevlig helg!

Dela gärna inlägget med dina vänner <3
Märkt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *